Summerdeals Beka

Summerdeals bij Beka®

Het zijn weer Beka® Summerdeals! Wil je elke dag wakker worden als op vakantie? Slaap dan in een heerlijk Beka® bed of slaapbank. Ga snel naar een  Beka® verkooppunt in jouw buurt en ontdek al onze zomerse deals. Maak van jouw slaapkamer de beste plek ter wereld! Slaapwel ...

Vind jouw verkooppunt

Ontdek de Beka® blogs!

Op zoek naar inspiratie, handige tips of de nieuwste trends? Je vindt dat allemaal en nog veel meer in de Beka® blogs!

Tips om een kleine ruimte in te richten

Tips om een kleine ruimte in te richten

Lees meer
Nachtangsten en nachtmerries bij kinderen

Nachtangsten en nachtmerries bij kinderen

Lees meer
Hoe kies je de juiste matras voor jou?

Hoe kies je de juiste matras voor jou?

Lees meer

Het beste bed ter wereld, dat stel je zelf samen

Met Choose&Snooze stel je zelf je bed samen voor een aantrekkelijke prijs. Kies uit een selectie hoofdborden, poten en boxen, en maak van jouw slaapkamer niet alleen de gezelligste, maar ook de meest stijlvolle plek. Leg je eigen accenten … en leg je heerlijk neer op het bed van je dromen.

Choose&Snooze actie
De Cosmopolitan matras: Goedgekeurd door Test Aankoop

‘Goedgekeurd door Test Aankoop’

De Cosmopolitan matras:

Test Aankoop onderzocht en testte de Cosmopolitan pocketverenmatras. Ze namen de lokale Belgische productie, kwaliteit en prijs onder de loep. En raad ‘s? … Onze Cosmopolitan verdiende het label ‘TA Approved’!

Ontdek de Cosmopolitan matras
Matras configurator

Matras configurator

Met een Beka®-matras gun je jezelf eindeloos comfort, gemaakt van de beste materialen. En dat voel je.

Kies je matras

Ontdek ons ​​aanbod aan matrassen

Jouw zoektocht naar de beste ergonomische matras start hier, in het aanbod aan luxe matrassen van BEKA®. Weet je nog niet welke matras kopen of hoe je de beste pocketvering matras kiest? Dan vind je vast je gading in onze kwaliteitmatrassen.

We hebben de perfecte oplossingen om van jouw bed de beste plek ter wereld te maken, of je nu op zoek bent naar een matras 140x190, een matras 80x200, een matras 90x200, een matras 90x190, een matras 120x200 of zelfs matrassen 140x200, matrassen 180x200 of matrassen 160x200.

Bij BEKA® ontdek je of je lichaamsvormen en slaaphouding om een harde matras, zachte matras of stevige matras vragen en kies je een prestige matras die perfect bij jou past. Met een pocketveren matras krijg je steeds de nodige ondersteuning voor een optimale nachtrust, of je nu kiest voor een matras eenpersoons of een tweepersoonsmatras. Bovendien is onze pocketvering matras in verschillende formaten en uitvoeringen te krijgen. Voor de juiste pocketvering matras 90x200, pocketvering matras 140x200, pocketvering matras 160x200 of pocketvering matras 180x200 ben je bij BEKA® aan het juiste adres!

Ontdek het ultieme comfort met de boxsprings van Beka®

De boxsprings van Beka® heten je welkom in de wereld van comfort en elegantie. Elke boxspring houdt de belofte van herstellende nachten en een verfijnd design in.

Perfecte afmetingen voor iedereen

Vind de ideale maat voor jouw slaapruimte. Of je nu op zoek bent naar een boxspring 180x200 voor een ruime omgeving, een boxspring 160x200 voor perfecte harmonie, of een boxspring 140x200 voor compactere ruimtes, wij hebben wat je nodig hebt.

Geavanceerde technologie voor een herstellende slaap

Onze modellen bevatten handige opties, zoals de elektrische boxspring met aanpasbare instellingen voor optimaal comfort.

Bedden voor alle behoeften

Of het nu gaat om vorstelijk slapen in een complete boxspring, om optimale organisatie met een boxspring voorzien van slimme opbergruimte, of om een gepersonaliseerde ervaring met een boxspring voor één persoon, wij hebben wat je zoekt.

Voor degenen die hun nachtelijke cocon delen, is onze tweepersoons boxspring de perfecte metgezel voor koppels, met zowel comfort als intimiteit. Voor degenen die proberen ruimte te optimaliseren, is onze boxspring 120x200 de ideale oplossing.

Elk van onze modellen is ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en garandeert een ongeëvenaarde slaapervaring.

Topkwaliteit voor dromerige nachten

Onze boxsprings zijn ontworpen om ideale ondersteuning te bieden. In combinatie met onze matrassen voor boxsprings garanderen ze een uitzonderlijke slaapkwaliteit.

Maak de juiste keuze

Een boxspring kopen bij Beka® betekent kiezen voor kwaliteit en comfort. Ons assortiment omvat de beste boxspring die past bij jouw voorkeuren.

Luxe en comfort binnen handbereik

Ontdek onze collectie luxe boxsprings, die hoogwaardige materialen en verfijnde afwerkingen combineren voor een ongeëvenaarde slaapervaring.

Bezoek een Beka® verkooppunt om de boxspring te vinden die jouw nachten zal transformeren en je dagen zal verlevendigen.

Vind een
Beka®-verkooppunt
bij jou in de buurt

Ontdek hier

Met de garantie op onze Beka®-producten slaap je op twee oren

Lees meer
Hofleverancier

Gebrevetteerde Hofleverancier van België

Een voorrecht omdat de titel, toegekend door Zijne Majesteit de Koning, een bewijs is van het vertrouwen dat in de leverancier wordt gesteld, alsook van de kwaliteit van de diensten en producten die door hem worden verleend en geleverd.