Het beste bed ter wereld, dat stel je zelf samen

Met Choose&Snooze stel je zelf je bed samen voor een aantrekkelijke prijs. Kies uit een selectie hoofdborden, poten en boxen, en maak van jouw slaapkamer niet alleen de gezelligste, maar ook de meest stijlvolle plek. Leg je eigen accenten … en leg je heerlijk neer op het bed van je dromen.

Choose&Snooze actie
Bestel stofstalen

Twijfel je welke stof te kiezen voor jouw Beka®-boxspring?

Bestel hier gratis stofstalen, zodat je in alle rust en comfort kan kiezen.

Bestel hier
De Cosmopolitan matras: Goedgekeurd door Test Aankoop

‘Goedgekeurd door Test Aankoop’

De Cosmopolitan matras:

Test Aankoop onderzocht en testte de Cosmopolitan pocketverenmatras. Ze namen de lokale Belgische productie, kwaliteit en prijs onder de loep. En raad ‘s? … Onze Cosmopolitan verdiende het label ‘TA Approved’!

Ontdek de Cosmopolitan matras
Matras configurator

Matras configurator

Met een Beka®-matras gun je jezelf eindeloos comfort, gemaakt van de beste materialen. En dat voel je.

Kies je matras
Nachtangsten en nachtmerries bij kinderen.

Nachtangsten en nachtmerries bij kinderen

Lees meer
Hoe laat je je kinderen weer wennen aan een regelmatig slaappatroon voor het nieuwe schooljaar?

De start van een nieuw schooljaar: hoe krijgen je kinderen opnieuw een regelmatig slaappatroon?

Lees meer
Hoe kies je de juiste matras voor jou?

Hoe kies je de juiste matras voor jou?

Lees meer

Ontdek ons ​​aanbod aan matrassen

Jouw zoektocht naar de beste ergonomische matras start hier, in het aanbod aan luxe matrassen van BEKA®. Weet je nog niet welke matras kopen of hoe je de beste pocketvering matras kiest? Dan vind je vast je gading in onze kwaliteitmatrassen.

We hebben de perfecte oplossingen om van jouw bed de beste plek ter wereld te maken, of je nu op zoek bent naar een matras 140x190, een matras 80x200, een matras 90x200, een matras 90x190, een matras 120x200 of zelfs matrassen 140x200, matrassen 180x200 of matrassen 160x200.

Bij BEKA® ontdek je of je lichaamsvormen en slaaphouding om een harde matras, zachte matras of stevige matras vragen en kies je een prestige matras die perfect bij jou past. Met een pocketveren matras krijg je steeds de nodige ondersteuning voor een optimale nachtrust, of je nu kiest voor een matras eenpersoons of een tweepersoonsmatras. Bovendien is onze pocketvering matras in verschillende formaten en uitvoeringen te krijgen. Voor de juiste pocketvering matras 90x200, pocketvering matras 140x200, pocketvering matras 160x200 of pocketvering matras 180x200 ben je bij BEKA® aan het juiste adres!

Vind een
Beka®-verkooppunt
bij jou in de buurt

Ontdek hier

Met de garantie op onze Beka®-producten slaap je op twee oren

Lees meer

Gebrevetteerde Hofleverancier van België

Een voorrecht omdat de titel, toegekend door Zijne Majesteit de Koning, een bewijs is van het vertrouwen dat in de leverancier wordt gesteld, alsook van de kwaliteit van de diensten en producten die door hem worden verleend en geleverd.