Pocketverenmatrassen

Pocketveermatrassen

Zoals elke slaper anders is, is ook geen enkele Beka®-matras hetzelfde. Op onze pocketveermatrassen droom je gerust. Op de tonvormige veren geniet je een hele nacht lang van de perfecte slaapondersteuning. Ontdek hieronder ons assortiment pocketveermatrassen.

Waarom kiezen voor de nieuwe GELTEX pocketveren matras?

De nieuwe GELTEX matrassen staan, dankzij de goede verdeling van Temporis pocketveren, garant voor een meer natuurlijke ondersteuning afgestemd op je wervelkolom. Het verbeterde ontwerp van de GELTEX pocketveren matrassen maakt een snellere warmte- en vochtafvoering van het lichaam mogelijk en zorgt zo voor een ideaal slaapklimaat om rustig in slaap te kunnen vallen. Deze pocketveren matras zorgt ook voor optimale ondersteuning en dat alles leidt ertoe dat je fris en monter wakker wordt.

De pocketveren matrassen met GELTEX-technologie zijn een uitstekende keuze als je jouw slaapkwaliteit wenst te verbeteren. Dankzij hun open celstructuur is een goede luchtcirculatie en vochtregulatie verzekerd. Het is verbazingwekkend hoe een gezond slaapklimaat en een bed aangepast aan jouw behoeften jouw nachtrust positief kunnen beïnvloeden.

Een goede nachtrust is essentieel voor de algehele gezondheid. Slecht slapen heeft niet alleen invloed op je immuniteitssysteem, maar ook op je cognitieve vaardigheden en op je humeur. Een matras afgestemd op jouw persoonlijke slaapbehoeften verzekert je van de nodige ondersteuning voor je wervelkolom en gewrichten, waardoor het risico op spierpijn en -spanningen afneemt. Een goede matras bevordert een herstellende nachtrust, waardoor zowel je lichaam als je geest kunnen regenereren. Slapen op een goede matras zorgt er eveneens voor dat het risico op slaapstoornissen afneemt en het verbetert je mentale en emotionele welzijn.

Door te investeren in een degelijke pocketveren matras, gun je jezelf een kwaliteitsvolle nachtrust, waardoor de algehele gezondheid en de dagelijkse productiviteit verbeteren.

Ontdek hieronder onze verschillende formaten voor eenpersoons- en tweepersoons pocketveermatrassen :

 

 

Download de brochure
Creation 19

Creation 19

✓ Temporis pocketverenkern 12 cm (260 veren/m²)
✓ Gestoffeerd met middenplateau in antislipmateriaal
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Horizontaal keerbaar
✓ Totale matrashoogte +/- 19 cm
✓ Soft, medium & firm ligcomfort

Lees meer
Creation 21

Creation 21

✓ Temporis pocketverenkern 14 cm (270 veren/m²)
✓ Gestoffeerd met middenplateau in antislipmateriaal
✓ 7 ergonomische comfortzones
✓ Horizontaal keerbaar
✓ Totale matrashoogte +/- 21 cm
✓ Soft, medium & firm ligcomfort

Lees meer
Cosmopolitan - testaankoop

Cosmopolitan

✓ Pocketverenkern 12 cm
✓ Goed ademend vermogen dankzij border in Mesh
✓ Afritsbare hoes

Lees meer
Body Sense

Body Sense

✓ Comfortlaag in Sensus® 2 cm
✓ Temporis pocketverenkern 14 cm
✓ Border deels in Mesh voor extra ventilatie
✓ Afritsbare hoes

Lees meer
Nuage

Nuage

✓ Comfortlaag in Soft latex 4 cm
✓ Temporis pocketverenkern 14 cm
✓ Border deels in Mesh voor extra ventilatie
✓ Afritsbare hoes

Lees meer
City

City

✓ Comfortlaag in Bultex 2,5 cm
✓ Pocketverenkern 12 cm
✓ Afritsbare hoes

Lees meer
Dédicace

Dédicace

Handgenopte tapematras met dubbele Pocketverenkern afgedekt met Soft-Latex met 7 ergonomische comfortzones.

Lees meer
Perle

Perle

✓ Comfortlaag in Comfort foam 4 cm
✓ Temporis pocketverenkern 14 cm
✓ Border deels in Mesh voor extra ventilatie
✓ Afritsbare hoes

Lees meer
Elite

Elite

✓ Comfortlaag in Soft latex 6 cm
✓ Temporis pocketverenkern 14 cm
✓ Zomer- en winterzijde
✓ Genopte matras

Lees meer
ergonomische pocketverenmatras

Het ultieme comfort met een pocketverenmatras

Je hebt een actieve levensstijl en haalt het beste uit je dagen. Als je dan thuiskomt, wil je alleen nog maar achterover leunen en ontspannen op je pocketverenmatras. In je Beka®-bed maken al je zorgen plaats voor een moment van intense ontspanning. Wat een aangenaam gevoel van welzijn en rust! Je bed is zeker de mooiste plek ter wereld.

Je geniet nog meer als je op een pocketverenmatras van hoge kwaliteit slaapt. Dit type ergonomische matras biedt je maximaal comfort. Je slaapt dan comfortabel in een knusse cocon.

Waarom kiezen voor het merk Beka®? Omdat je geniet van een grote expertise op het gebied van slapen. Je kiest voor een ergonomische matras en een hoogwaardig slaapsysteem. Het hele fabricageproces vindt plaats in België en dat al sinds 1935.

Je stelt je waarschijnlijk de vraag welke pocketverenmatras bij jou en je lichaamstype past?

Elke slaper is anders. Daarom hebben wij verschillende ergonomische matrassen met verschillende voordelen ontworpen.

Kies de dikte, de gebruikte materialen, het type laag, de pocketveren, ... Wij hebben een ruim aanbod waaruit je ongetwijfeld de pocketverenmatras vindt die je bevalt. Met Beka® kan je op je twee oren slapen.

Waarom voor een pocketverenmatras kiezen?

Al meer dan 85 jaar zet het merk Beka® zich in om je al het comfort te bieden dat je nodig hebt voor een herstellende nachtrust. Van de ontdekking van prikkeldraad tot de nieuwste technologische innovaties waarvoor het als enige een patent heeft, Beka® blijft zichzelf opnieuw uitvinden om de mooiste plek ter wereld te creëren!

De pocketverenmatrassen bundelen onze knowhow en combineren verschillende troeven:

  • Onafhankelijk slapen: een pocketverenmatras garandeert een optimale ondersteuning en een goede stabiliteit, ze vangt de bewegingen van je partner op dankzij de veren die onafhankelijk van elkaar zijn.
  • Uitstekende ventilatie: een pocketverenmatras zorgt voor een goede ventilatie tussen de veren, wat vooral handig is voor wie last heeft van nachtelijk zweten. Dat beperkt de verspreiding van huisstofmijten en bacteriën die goed gedijen in vochtige omgevingen.
  • Lange levensduur: een pocketverenmatras verslijt minder snel dan modellen waarbij de veren gekoppeld zijn.
  • Slaapcomfort: een pocketverenmatras vermindert de drukpunten, want de veren verdelen de druk gelijkmatig. Daardoor kunnen de verschillende zones van het lichaam zich volledig ontspannen en dat draagt dan weer bij tot herstellende nachten.
Ontdek onze ergonomische matrassen
pocketverenmatras BEKA

Comfortabele nachten met een pocketverenmatras

Onze hoogwaardige pocketverenmatrassen zijn volledig ontworpen volgens de beste innovaties, zodat je geniet van een ongeëvenaard comfort. Onze ergonomische matrassen hebben hun eigen speciale kenmerken die bij elke persoon passen.

Als je wil dat je lichaam goed wordt ondersteund terwijl je slaapt, zijn de zandloper- of tonvormige pocketveren ideaal. Het enige wat jij hoeft te doen is je comfortabel in je kleine cocon opkrullen en rustig in slaap vallen. Alle zorgen van de voorbije dag vallen weg!

Bij onze hoogwaardige pocketverenmatrassen kan je kiezen uit twee soorten veren: Temporis-pocketveren en standaard pocketveren:

  • De Temporis-pocketveren hebben de vorm van zandlopers. Je lichaam wordt dan goed ondersteund. Deze ergonomische matrassen hebben het voordeel dat ze zacht en veerkrachtig zijn. Ze hebben zeven ergonomische comfortzones en zijn optimaal geventileerd. Bovendien zijn deze hoogwaardige ergonomische matrassen duurzaam en niet vervormbaar.
  • De standaard pocketveren zijn tonvormig. De zeven ergonomische comfortzones zorgen ervoor dat je lichaam in alle posities goed wordt ondersteund. Je geniet ook van een uitstekende ventilatie.

Welke modellen pocketverenmatrassen bieden wij aan? Wij hebben een breed scala aan modellen in ons assortiment, aarzel dus niet om een kijkje te nemen.

Ontdek onze pocketverenmatrassen
Pocketveermatrassen

Beantwoord de vragen om jouw pocketveringmatras te vinden

Je Beka®-pocketverenmatras is de perfecte metgezel voor je toekomstige nachtrust. Ze zal je het ultieme comfort bieden, het is dus logisch dat je daar al naar uitkijkt. Maar je vraagt je waarschijnlijk af welk model het meest geschikt is voor jou, afhankelijk van je lichaamsbouw, slaapgewoonten, houding, eventuele allergieën, ... Welke past bij jou?

Wij hebben een gids samengesteld om je te helpen jouw ideale matras te vinden. Klaar om het uit te zoeken? Beantwoord een paar vragen om meer te weten te komen!
Vind je ergonomische matras

Stel je perfecte ergonomische bed samen

Als je eenmaal een idee hebt van wat voor soort pocketverenmatras je zou willen hebben, kan je het bed van je dromen samenstellen!

Bij Beka® is dat mogelijk dankzij Choose&Snooze. Hoe werkt het? Kies eerst je omkadering, dan je hoofdeinde, voeteneinde en de stof die de finishing touch geeft. In totaal zijn er honderden combinaties mogelijk met een pocketverenmatras, die aan je noden voldoet om je perfecte bed samen te stellen!

Wil je wat begeleiding of advies? Wij zijn beschikbaar om je te helpen jouw knusse bed te creëren. Maak een afspraak in een van onze verkooppunten en wij helpen je een keuze te maken. Je krijgt informatie van deskundigen. Jouw Beka® bed is zo de mooiste plek ter wereld.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier