Complete boxspring

Wat maakt een complete boxspring van Beka® zo bijzonder?

De complete boxspring van Beka® stel je à la carte samen!

Elke slaper moet rekening houden met zijn of haar noden bij de keuze van een complete boxspring. Je kan je laten leiden door je fysieke eigenschappen, zoals lichaamsbouw, maar ook eventuele rugpijn, vaatproblemen, lichaamstemperatuur, allergieën (in het bijzonder huisstofmijt) of gewoon door een partner die een volledig andere lichaamsbouw heeft dan jij. 

Om alles te voorzien voor een herstellende slaap, heeft Beka® de optie ‘À la carte’ ontwikkeld. Er zijn in totaal honderden combinaties om van jouw complete boxspring de ‘mooiste plek ter wereld’ te maken: dat is de belofte van het merk met de drie katjes. 

De complete boxspring van Beka® is befaamd voor zijn mooie look en komt tegemoet aan ieders voorkeuren. De ‘luxecocon’, die vaak vergeleken wordt met de bedden in luxehotels, moet harmonieus passen binnen jouw interieur. Daarom heeft ons merk een grote variatie aan stoffen uitgekozen. Houd je van luxueus leder? Liever frivool fluweel? Of verleidelijk vilt? Na de stof kies je uit een uitgebreid aanbod de kleur die je wenst.  

Complete boxspring

Je kiest je complete boxspring (boxspring en formaat)

Om de perfecte complete boxspring te ontwerpen, kies je eerst het type boxspring (curve, cubic, deco), daarna het formaat (de gewenste breedte en lengte voor de bedbodem), en niet te vergeten de hoogte (poten niet inbegrepen), die kan schommelen tussen 16 en 30 cm. Daarna bepaal je of je een vast model wil, of een elektrisch model dat je kan regelen ter hoogte van de rug en de benen met behulp van een RF-afstandsbediening (met radiofrequentie). 

Het ‘Box Cubic’-gamma van Beka® bijvoorbeeld, is een product dat beschikbaar is in een stoffen ‘vast’ model met pocketverenkern en 7 ergonomische comfortzones. Er bestaan drie modellen: met een hoogte van 16 cm (Box Cubic 16), 25 cm (Box Cubic 25) en 30 cm (Box Cubic 30). In het gamma ‘Motorbox Cubic’ heeft elke complete boxspring dezelfde eigenschappen als de bovenstaande modellen, maar ze zijn elektrisch verstelbaar en hebben een hoogte van 18 cm, 25 cm en 30 cm.  

Complete boxspring

Je kiest een GELTEX®-matras voor je complete boxspring

Een complete boxspring van Beka® vervolledig je met een unieke gepatenteerde GELTEX®-matras, die ontwikkeld werd in ons slaap- en innovatielaboratorium en die we voortdurend verbeteren. Zo hebben we onlangs de zonering van de matrassen aangepast om de wervelkolom nog meer in een natuurlijke positie te brengen. 

Elk van onze producten combineert een laag GELTEX®-schuim met een pocketverenkern, wat voor een perfecte ondersteuning zorgt ongeacht je lichaamsbouw.  

De technologie volgt de Slaapdriehoek van Beka®:  

  • ventilatie, dankzij een luchtdoorlatende open celstructuur voor een betere verdeling van lichaamswarmte en -vocht 
  • ideale drukverdeling, dankzij het drukverlagende schuim dat zich automatisch aan elke beweging aanpast 
  • aangepaste ondersteuning, dankzij een matras die de natuurlijke rondingen van de slaper volgt 

Daaraan voegen we nog twee andere beloftes toe:  

  • de duurzaamheid van onze producten, die vervaardigd worden volgens ecologische principes 
  • de lange levensduur van GELTEX®-matrassen, die beter bestand zijn tegen vocht, warmte en druk zodat ze minder snel vervormen 
Complete boxspring

Je kiest de afwerking van je complete boxspring van Beka®

Een complete boxspring is pas compleet met het juiste hoofdbord! Om er de mooiste plek ter wereld van te maken, moet het in jouw interieur passen zodat je er gezellig in wil cocoonen. Daarom heeft Beka® verschillende collecties met totaal verschillende looks ontwikkeld, zoals het gewatteerde hoofdbord Bogota of het eenvoudige maar even elegante model Belize. 

Om het geheel af te werken, biedt Beka® ook houten of metalen bedpoten van 10 tot 15 cm aan in verschillende vormen (schuin, recht, afgerond ...). Tot slot kan je een ergonomisch en synthetisch hoofdkussen - klassiek of GELTEX® - aan je complete boxspring toevoegen.

Complete boxspring

Vergeet de accessoires voor je complete boxspring van Beka® niet

Aarzel ten slotte niet om je complete boxspring te verfraaien met accessoires, zoals een nachttafel om je boek of bril op te leggen, een bankje om op te zitten of een kofferbank om het nuttige aan het aangename te koppelen.

Dat is het mooie van onze ‘À la carte’ optie: er zijn honderden combinaties mogelijk om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken. Maar als je het moeilijk vindt om te beslissen wat je nodig hebt op esthetisch vlak of wat comfort betreft, aarzel dan niet om onze Beka®-experts aan te spreken: boxspring, matras, hoofdbord, stof, bedpoten, hoofdkussen, ze kennen al onze producten door en door zodat ze je perfect kunnen adviseren.   

Net zoals onze gids om je Beka®-matras te kiezen, kan de boxspring configurator je helpen om de boxspring te kiezen die het beste bij je past. 

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier