Boxsprings 140x200 ?| Beka<sup>®</sup>

Boxsprings 140x200, een charmeoffensief voor kleine kamers!

Comfort is niet enkel weggelegd voor kingsize of queensize bedden! Is je kamer niet zo groot? Waarom kies je niet voor een boxspring 140x200 om jezelf een knus nestje te bezorgen zonder in te boeten aan slaapkwaliteit? Als je met twee bent, kan je kiezen voor een tweedelige matras om onafhankelijk van elkaar te slapen en aan ieders noden en wensen te voldoen. Onze boxsprings 140x200 zijn in deze maat ook verkrijgbaar in één of twee delen.

Boxsprings 140x200 ?| Beka<sup>®</sup>

Boxsprings 140x200: een XL eenpersoonsbed of een bed voor twee

Een boxspring 140x200 staat prachtig in je slaapkamer, zonder dat het veel ruimte inneemt. Het zachte hoofdbord, het comfort van de pocketveren, de opbergruimte en de hoogte (meer dan een gewoon bed) waardoor opstaan en gaan liggen kinderspel is, zijn troeven die je moeten overtuigen om zo’n bed te overwegen.

Hoewel dit formaat over het algemeen geschikt is voor een koppel, kunnen boxsprings 140x200 ook interessant zijn voor alleenstaanden. Met dit XL eenpersoonsbed geniet je van een groot slaapoppervlak. En door de afmetingen past het gemakkelijk in een kleinere slaapkamer.

Boxsprings 140x200 ?| Beka<sup>®</sup>

Boxsprings 140x200: het middelpunt van een strakke ruimte

Of je nu alleen slaapt of met twee, boxsprings 140x200 passen in elke omgeving: bij Beka® kan je de stof, het hoofdbord en de poten kiezen zodat je bed aan al je wensen voldoet. Het geheel is volledig je smaak en straalt luxe en comfort uit.

Als blikvanger past de boxspring in een strakke en sobere ruimte. Als de slaapkamer eerder klein is, moet je het aantal meubels tot het strikte minimum beperken: twee nachttafels, een lamp, een ladekast en een spiegel om de ruimte te vergroten. Het doel is om alle noodzakelijke spullen te kunnen opbergen in je slaapkamer terwijl je toch gemakkelijk kan bewegen tussen de verschillende meubelstukken.

De mogelijkheden voor boxsprings 140x200 voor twee slapers

Waarom liever een boxspring 140x200 dan een 140x190?

Hoewel 140x190 de maatstaf blijft voor een tweepersoonsbed, zijn boxsprings 140x200 aangeraden als een van de twee slapers ongeveer 1,80m groot is. Het is gebruikelijk om systematisch een marge van 20cm te rekenen bij de lengte van de langste persoon. Ter informatie: Beka® biedt ook langere modellen aan, maar je moet nagaan of die afmetingen passen bij de grootte van de kamer, zeker als die wat kleiner is.

Wat is het belang van een ‘duo’-matras bij een boxspring 140x200?

Als je als koppel elk verschillende slaapvoorkeuren hebt, is het aangeraden om twee gekoppelde matrassen op de boxspring 140x200 te leggen om aan ieders wensen te voldoen. Bij Beka® kan je bijvoorbeeld kiezen voor een ‘duo’-matras met pocketveren kern, met een ‘soft’-, een ‘medium’- en zelfs een ‘firm’-kant zodat elke slaper de hardheid van zijn matras kan bepalen.

Boxsprings 140x200: ‘mono’ of ‘duo’?

Net zoals de matras, wordt ook de boxspring 140x200 verkocht in een ‘mono’- en een ‘duo’-versie. Wanneer het model uit twee delen bestaat, worden die bij Beka® bevestigd met een verbindingsstuk. Maar je kan dus ook kiezen voor een ‘mono’-model, in één stuk.

Boxsprings 140x200 met de optie ‘à la carte’: het summum bij Beka®

Om voor jou de mooiste plek ter wereld te creëren, kwam Beka® tot de conclusie dat je die absoluut zelf moet kunnen ontwerpen. Daarom heeft het merk met de drie katjes de optie ‘à la carte’ ontwikkeld, waarmee je het type boxspring, het hoofdbord, de poten, de stof, de matras en de matrastopper kan kiezen.

Als je advies nodig hebt, staan de Beka®-experts voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van je boxspring 140x200. Om je comfort te verhogen, kunnen ze je naast de matras en de bedbodem ook bijstaan bij de keuze van het beste hoofdkussen.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier