Elektrische boxspring

Elektrische boxspring: 5 redenen om er een te kiezen

Alvorens in te gaan op de talrijke voordelen van een elektrische boxspring, is het belangrijk om te verduidelijken wat een boxspring precies is. Het is geen volledig bed, maar een bedbodem. En aangezien hij volledig gestoffeerd is, is hij esthetisch altijd mooi. Bijgevolg hangen het comfort en de luxe die bij dit soort bedbodem horen, rechtstreeks af van de kwaliteit van het aangekochte product: niet alle boxsprings zijn hetzelfde!

Door te vertrouwen op een Beka®-model, ben je zeker dat je kan rekenen op tientallen jaren expertise en knowhow. Meer nog, door te kiezen voor een elektrische boxspring ga je voor een topervaring. Hier zijn 5 redenen om meteen voor dit type bed te gaan.

Elektrische boxspring

Een elektrische boxspring om vaak van positie te veranderen

Terwijl een vaste boxspring meestal hoger is dan een klassiek bed, waardoor het gemakkelijker is om in en uit het bed te stappen, maakt een elektrische boxspring het nog eenvoudiger. Een vaak gemaakte fout is om te denken dat deze troef vooral handig is voor ouderen. Je bed kunnen aanpassen aan de manier waarop je het gebruikt, is nochtans iets erg comfortabel: een boek lezen, televisie kijken, ontbijten, je tablet gebruiken, ... Wist je dat je al deze activiteiten comfortabel kan uitvoeren door de bovenkant van de boxspring omhoog te zetten, zelfs al is het maar een beetje?

Een elektrische boxspring om je te helpen tijdens je zwangerschap

We vergeten vaak dat een elektrische boxspring ook een echte ondersteuning kan zijn bij je zwangerschap. Naarmate de maanden vorderen, wordt je lichaam ronder en kan je rugpijn krijgen, waar je anders geen last van hebt. Op dat moment wordt je bed een kleine oase van gelukzaligheid! Je kan je bed aanpassen aan de evolutie van je houding (meer gebogen om het toenemende gewicht vooraan te compenseren), waardoor je pijn vermindert. Zelfs na de geboorte van je baby maakt de elektrische boxspring het geven van borstvoeding veel aangenamer: gewoon het hoofdeinde verhogen en die momenten worden pure magie.

Een elektrische boxspring om je rugklachten te verlichten

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn rugklachten niet enkel iets voor ouderen: 8 op de 10 Belgen van alle leeftijden hebben er last van. Of de pijn zich nu ter hoogte van de nek, de rug of de onderrug bevindt, of zelfs in de benen, chronisch of tijdelijk: een elektrische boxspring is een niet te verwaarlozen partner voor je comfort. Je kan het bed in de positie zetten die het meest comfortabel is voor jou.

Wist je trouwens dat door het hoofd en de voeten in een helling van 30 graden te zetten, je je in een positie van ‘nul zwaartekracht’ bevindt? Die positie ontspant alle spieren en zorgt voor een totaal relaxatiegevoel.

Elektrische boxspring

Een elektrische boxspring om je bloedsomloop te verbeteren

Door de voeten licht omhoog te zetten, is een elektrische boxspring ook het ideale hulpmiddel voor iedereen die last heeft van zware en/of gezwollen benen of tintelingen. Wist je dat die verminderde doorbloeding voorkomt bij meer dan de helft van de actieve bevolking in ontwikkelde landen, en dan vooral bij vrouwen (70 %)? Dat vleugje extra comfort verkrijg je met een simpele druk op de knop van de afstandsbediening van je elektrische boxspring.

Goed om te weten: om dezelfde reden helpt een elektrische boxspring ook bij mensen die last hebben van reflux: je hoeft enkel het hoofd een beetje omhoog te zetten om verbetering te merken.

Een elektrische boxspring om te genieten van luxe

Maar een elektrische boxspring, dat is ook genieten van de voordelen van een vast model, gecombineerd met de mogelijkheid om de positie aan te passen. Met een Beka®-model bezorgt die combinatie je uitzonderlijke slaapkwaliteit! Afhankelijk van je voorkeuren kies je de stevigheid van je bed om je elke avond onderdompelen in je kleine stukje paradijs.

Naast de onmiskenbare kwaliteit die je slaap naar een hoger niveau tilt, kan je bij Beka® je elektrische boxspring personaliseren zodat hij eruit ziet zoals jij dat wil (keuze van hoofdbord, poten en stof). Kies daarvoor de ‘Choose&Snooze’. En als je advies nodig hebt, dan staan we klaar om je te helpen!

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier