Beka® matrassen met nieuwe GELTEX® schuim

Waarom een Beka® pocketverenmatras met de nieuwste GELTEX® technologie ? Er zijn matrassen die goed ventileren. Er zijn er die zalig liggen. En sommige ondersteunen correct. De Beka® GELTEX® matrassen bundelen al deze eigenschappen. Bovendien zijn ze duurzaam geproduceerd en hebben ze een langere levensduur. Aarzel dus niet en ervaar zelf wat een Beka® GELTEX® matras doet. 

Wat is GELTEX® ?

Met haar unieke gepatenteerde GELTEX®-technologie lanceert Beka® een nieuwe generatie matrassen voor ongeëvenaard slaapcomfort. Onze matrassen combineren een GELTEX®-schuimlaag met een Temporis-pocketverenkern. De nieuwe GELTEX®-technologie met optimale indeling van de zones, biedt voor elke lichaamsvorm de juiste ondersteuning voor een aangenaam rustgevoel, dag na dag. Ontdek hieronder de voordelen van de GELTEX®-technologie.

Nu ontdekken
Extra GELTEX<sup>®</sup>-garantie

Je extra GELTEX®-garanties

Naast de wettelijke garantie van 2 jaar biedt Beka® je nog 8 jaar extra degressieve garantie op je GELTEX®-matras. Plus een extra Tevredenheidsgarantie!

Ontdek er meer over
Heerlijk slaapcomfort

nieuwe GELTEX®

Heerlijk slaapcomfort dankzij

De juiste matras kiezen is allesbehalve vanzelfsprekend. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en elke slaper is anders. Welke matras je ook kiest, de unieke gepatenteerde GELTEX®-technologie zorgt voor een aangenaam rustgevoel, dag na dag.

Enje bed wordt de mooiste plek ter wereld!

Met deze nieuwe GELTEX® generatie introduceert Beka® een volledig nieuwe categorie 'slow resilient foam’, gecombineerd met de Temporis-pocketverenkern. Om elk lichaamstype de juiste ondersteuning te bieden, hebben we een nieuw GELTEX®-schuim ontwikkeld met verschillende comfortniveaus, gaande van een typische comfortlaag tot een extra stevige ondersteuningslaag.

Het resultaat? Ongeëvenaard slaapcomfort.

Slaapdriehoek<sup>®</sup>

Slaapdriehoek®

De nieuwe

Droom je ervan in slaap te vallen op de perfecte matras? De Beka Slaapdriehoek® helpt je die te vinden. Een gezond slaapsysteem wordt bepaald door drukverdeling, lichaamsondersteuning en ventilatie. Met GELTEX® matrassen maakt je zeker de juiste keuze, want ze voldoen aan al deze criteria. Rustig in slaap vallen is kinderspel. 

Optimale ventilatie

Optimale ventilatie

De juiste temperatuur is belangrijk voor een goede nachtrust. Een GELTEX®-matras heeft een luchtdoorlatende, open celstructuur en optimaliseert het ideale slaapklimaat. De GELTEX® zorgt voor een snellere afvoer van overtollige lichaamswarmte, wat resulteert in een snellere inslaaptijd en een superieure herstellende slaapkwaliteit.

Dankzij deze structuur geniet je niet alleen van optimaal comfort tijdens de nacht, maar heb je ook langer plezier van je matras.

Ideale drukverdeling

Ideale drukverdeling

Wanneer je slaapt, verander je wel tachtig keer van houding. Een matras die een te hoge druk uitoefent, zorgt ervoor dat je ’s nachts uit je dromen ontwaakt. Slapen op een matras met GELTEX®-schuim is wegdromen op een drukverlagend oppervlak. Een GELTEX®-matras past zich automatisch aan aan elke beweging van je lichaam.

Correcte ondersteuning

Correcte ondersteuning

Je brengt gemiddeld een derde van je leven in bed door. Een goede matras is zeker geen overbodige luxe. Een GELTEX®-matras volgt de natuurlijke uitlijning van de wervelkom. Zo geniet je elke nacht van de beste ondersteuning en kan je zorgeloos slapen.

Duurzame materialen

Duurzame materialen

Beka® vindt duurzaamheid ontzettend belangrijk. Om een slaapklimaat te creëren dat zowel heerlijk slapen als duurzaam is, gebruikt Beka® GELTEX®-schuim. Dat wordt gemaakt volgens ecologische designprincipes en bevat de nieuwe grondstof CO₂-polyol. Het resultaat? Een matras met veel minder grondstoffen op basis van ruwe olie. Da’s goed voor het milieu.

Een langere levensduur

Een langere levensduur

Omdat GELTEX®-schuim beter bestand is tegen vocht, warmte en lichaamsdruk, verslijt je matras trouwens minder snel. Van een GELTEX®-matras geniet je dus langer, met toch hetzelfde zalige comfort.

GELTEX<sup>®</sup>-garantie

GELTEX®-garantie

Een matras vinden die écht bij je past, is niet gemakkelijk. Er zijn heel veel opties en elke slaper is anders. Een ding staat vast: je ’s avonds neervlijen op een GELTEX®-matras is iets waar je de hele dag naar kan uitkijken. Met de GELTEX®-garantie beloven we elke slaper de beste slaapervaring, elke nacht opnieuw. Dankzij de GELTEX®-garantie kan je rustig slapen. Als je matras niet volledig aan de verwachtingen voldoet, kan je na 30 dagen en binnen 100 dagen na levering aanspraak maken op de Tevredenheidsgarantie. Waarom pas na 30 dagen?

Omdat je lichaam moet wennen aan de nieuwe matras - in het begin kan er wat ongemak zijn door spierspanning. Dat betekent niet dat de matras niet bij je past. Het ongemak wordt veroorzaakt door de nieuwe slaaphouding en de verandering in lichaamsondersteuning.

Voorwaarden :

Eenmalig om te ruilen* tussen 30 en 100 dagen na levering en registratie van de online aankoop. Deze garantie geldt voor de GELTEX® matras die gebruikt wordt op een perfect aangepaste en correct geïnstalleerde bedbodem.

(* voor GELTEX® Imagine, GELTEX® Touch en GELTEX® Dreamer matrassen wordt de kern eenmalig omgeruild van Medium naar Firm of Extrafirm of omgekeerd, voor GELTEX® Escape en GELTEX® Tenderness matrassen wordt de volledige matras eenmalig omgeruild van Medium naar Firm of omgekeerd).

Ontdek onze GELTEX® garantie