Matras 90x190

Matras 90x190

Slaap op een matras 90x190 voor maximaal comfort

Wat is er aangenamer dan op een matras 90x190 te liggen om te lezen, te ontspannen of te slapen?

De Beka®-matras 90x190 biedt je een slaapsysteem aangepast aan jouw levensstijl en morfologie.

Moe van een lange dag op het werk? Neem een paar minuten de tijd om op je matras 90x190 te gaan liggen en doe je ogen dicht. Een paar minuten later voel je je geweldig en kan je genieten van je avond met je vrienden!

De ergonomische matras 90x190 biedt je alle comfort en kwaliteit die je nodig hebt om een drukke dag ten volle te beleven en te herstellen terwijl je slaapt.

Neem de tijd om je ideale matras 90x190 te kiezen en geniet van rustige nachten in absoluut comfort.

Wat zijn de voordelen van een eenpersoonsmatras 90x190?

Je droomt van een kingsize bed maar je hebt onvoldoende ruimte om die droom te realiseren. Maak je geen zorgen, comfort kan je ook vinden in een matras 90x190, als ze maar van goede kwaliteit is.

Op een eenpersoonsmatras heb jij het voor het zeggen en kan je de eigenschappen van je matras 90x190 in functie van je eigen slaapprofiel kiezen. Je hoeft geen compromissen te sluiten. Ter informatie, we onderscheiden 4 chronotypes, gebaseerd op het ritme van deze dieren:

  • De dolfijn: net zoals dit dier, waarbij de helft van de hersenen ‘s nachts wakker blijft, ben je een lichte slaper, die zelfs bijna aan de slapeloosheid lijdt.

  • De beer: je hebt veel nood aan slaap en volgt het ritme van de zon.

  • De leeuw: net zoals dit dier, dat op jacht gaat naar zijn prooien die dan nog slapen, ben je een ochtendmens en heb je een gemiddelde slaapbehoefte.

  • De wolf: je leeft ‘s nachts en gaat laat slapen, met een gemiddelde slaapbehoefte.

Afhankelijk van je chronotype kan je een matras 90x190 kiezen die je nodig hebt. Niet te stevig, niet te zacht: een kwaliteitsmatras moet je het gevoel geven dat je op wolkjes slaapt, zonder erin weg te zinken. Aangezien dit een puur subjectief kenmerk is, raden we aan om je matras op voorhand te testen.

Praktisch gezien is een matras 90x190 gemakkelijker te onderhouden en te hanteren dan een tweepersoonsmatras. Ze is ook minder duur want ze bevat minder materiaal en weegt minder bij het transport. Trouwens, waarom wilde je nu ook alweer een kingsize?

Bij Beka® bieden we naast eenpersoonsmatrassen ook tweepersoonsmatrassen aan. Bekijk hieronder onze verschillende afmetingen: 

Ontdek onze ergonomische matrassen
Matras 90x190

Een kwalitatieve matras 90x190

De Beka®-matras 90x190 is het toppunt van comfort. Jouw bed is een unieke plek, ontworpen met innovatieve technologie, vakmanschap en een elegante afwerking.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van kwaliteitsmatrassen kunnen wij je een matras 90x190 aanbieden met zeven ergonomische comfortzones die je lichaam het gevoel geven dat het zich in een behaaglijke cocon bevindt.

Je hele lichaam wordt goed ondersteund op je matras 90x190, zodat je geniet van een ideale slaaphouding.

Bovendien zijn de Beka®-matrassen 90x190 uitgerust met een hoogwaardig ventilatiesysteem waardoor vocht en warmte gemakkelijk worden afgevoerd. Dat zorgt ervoor dat je lichaamstemperatuur in alle seizoenen optimaal blijft.

Onze Beka® ergonomische matrassen zijn allemaal gemaakt van innovatieve materialen, zoals GELTEXâ (innovatief celvormig schuim), Sensus®, zachte latex, comfort foam of Climawatt®, wol, kasjmier of zijde. Een enorme keuze aan hoogwaardige materialen om je een gevoel van absoluut comfort te geven.

Onze ergonomische matrassen hebben zandlopervormige pocketveren (Temporis®-pocketveren) of tonvormige pocketveren (standaard pocketveren) voor een optimale ondersteuning van je lichaamsvorm.

Raadpleeg onze informatiepagina om alles te weten te komen over de materialen die gebruikt worden voor de samenstelling van onze Beka®-matrassen 90x190.

Ontdek onze ergonomische matrassen
Matras 90x190

Kies je perfecte matras 90x190

Wij helpen je graag bij het vinden van je matras 90x190 die je de beste nachtrust en alle comfort geeft om diep te ontspannen.

Met onze praktische matras configurator mag je er zeker van zijn dat je de ideale ergonomische matras kiest voor jouw levensstijl zodat je nachtenlang geniet van een slaap die je het toppunt van comfort laat bereiken.

Vind jouw ergonomische matras
matras 90x190

Voeg extra comfort toe aan je matras 90x190

Met een matrastopper voeg je een vleugje comfort en luxe toe aan je matras 90x190.

De matrastopper garandeert je de hele nacht door de slaap van je dromen.

Bij Beka® bieden wij een enorme keuze aan matrastoppers die perfect bij jouw matras 90x190 passen.

Ons assortiment matrastoppers is zeer uitgebreid, kies bijvoorbeeld voor een Bultex®-, Sensus®- of soft latextopper, zodat je slaapervaring met jouw matras 90x190 geheel uniek en ongeëvenaard wordt.

Een matrastopper zal ook een beetje extra ziel toevoegen aan je bed en een vleugje esthetiek aan je matras 90x190.

Ontdek onze matrastoppers
Matras 90x190

Hulp nodig bij het kiezen van je matras 90x190?

Onze Beka®-experts helpen je graag bij het kiezen van je ideale matras 90x190.

Zij kunnen ook helpen bij de keuze van je boxspring in functie van jouw slaapvoorkeuren, levensstijl en morfologie.

Als je liever je nieuwe matras 90x190 meteen uittest, kom dan langs in een van onze verkooppunten.

Omdat je Beka®-bed nu zonder twijfel de mooiste plek ter wereld is, zal je nieuwe matras 90x190 jou alle zachtheid en comfort geven die je verdient.

Wanneer je in een Beka®-bed slaapt, laat je al je zorgen achter en geniet je van een comfortabele en behaaglijke cocon.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier