Boxsprings 180x200 ?

Boxsprings 180x200: geef voorrang aan slaap

Een goede balans tussen je privéleven en je werk is erg belangrijk. Als je jong bent en gepassioneerd door je werk, mag je je slaap niet verwaarlozen. Met een goede nachtrust (in een boxspring 180x200 bijvoorbeeld) ben je gelukkiger, creatiever en productiever. Zonder een goede slaap vermindert je concentratie, werk je minder efficiënt en loop je het risico om sneller ziek te worden.

Een kwalitatieve nachtrust betekent onder andere op regelmatige tijdstippen opstaan en gaan slapen, technologische apparaten uit je slaapkamer weren, je wekker omdraaien om niet gefixeerd te geraken op het uur en geen cafeïne drinken na het avondeten.

Naast die eenvoudige richtlijnen is de keuze van je bed onmiskenbaar een van de belangrijkste voorwaarden om het maximum uit je nacht te halen. Boxsprings 180x200 met een pocketverenmatras, gecombineerd met extra accessoires voor comfort, kunnen het verschil maken tussen een comfortabel bed en een plek van puur welzijn.

Boxsprings 180x200 ?

Kiezen voor het comfort van kingsize boxsprings 180x200

Een boxspring 180x200 uitzoeken, dat is kiezen voor comfort. Het is een formaat dat bij volwassenen van elke leeftijd past en geschikt is voor elke lichaamsbouw, zelfs voor de grootste of zwaarste personen. Als de oppervlakte van je kamer het toelaat, zorgt dit extra groot bed ervoor dat je elk onafhankelijk en rustig slaapt. Je slaap wordt minder verstoord door de bewegingen van je partner.

Boxsprings 180x200 zijn iets hoger dan een lattenbodem, waardoor je gemakkelijker in en uit bed kan. De structuur, die zichtbaar meer gewatteerd is, straalt onmiddellijk luxe en weelde uit. Aangezien het kingsize formaat je ongetwijfeld aan een luxehotel doet denken, geniet je van datzelfde comfort, maar in je eigen cosy plekje.

Weet dat boxsprings 180x200 meestal gecombineerd worden met pocketverenmatrassen voor een goede ondersteuning van het lichaam. Wist je dat het merk Beka® matrassen heeft met niet minder dan 7 ergonomische comfortzones? Ernaar kijken alleen al geeft je zin om erin te gaan liggen.

Boxsprings 180x200 ?

Comfort toevoegen aan boxsprings 180x200 (ja, dat kan!)

Aan het intrinsieke comfort van kwalitatieve boxsprings 180x200 kan je belangrijke accessoires toevoegen om er een echt gezellig nestje van te maken:

  • een matrastopper, die je tussen de matras en het hoeslaken legt, voor nog meer stevigheid of zachtheid en om je bed te beschermen tegen dagelijkse slijtage (vuil, nachtelijk zweten, ...)
  • een dekbed en hoofdkussens, die op vlak van materiaal en vulling aan jouw voorkeuren voldoen
  • zachte lakens voor een buitengewone nachtrust (kwaliteit van draad en weving)
  • een gewatteerd hoofdeinde, voor comfort en ontspanning telkens je ertegen leunt

Dankzij die kleine extra’s lijken boxsprings 180x200 wel eilanden van comfort, plekken van puur welzijn en zo aantrekkelijk dat je vanzelf op vaste tijdstippen naar bed wil gaan, iets dat wordt aangeraden voor een goede nachtrust.

Een boxspring 180x200 van het merk Beka® kopen? Dat spreekt voor zich!

Aangezien niet alle boxsprings hetzelfde zijn, is het belangrijk om een merk te kiezen dat zijn strepen in de sector al verdiend heeft. Als comfort centraal staat bij je aankoop, kijk dan eens naar ons logo: binnenkort voel je je zoals onze drie katjes, opgekruld in bed, oogjes dicht en genietend van een gelukzalig gevoel.

Maar het merk Beka® gaat nog verder. Het beschrijft zijn producten zelfs als ‘de mooiste plek ter wereld’! Achter die slogan schuilt 85 jaar aan knowhow: elk product wordt met liefde en aandacht voor detail vervaardigd. En dan hebben we nog niet verteld dat we al sinds 1998 hofleverancier zijn. Een extra teken van betrouwbaarheid en kwaliteit, niet? Je hoeft de boxsprings 180x200 van het merk Beka® nog maar te zien om overtuigd te worden van hun kwaliteit en om de onweerstaanbare drang te voelen om erin te gaan liggen.

Het merk Beka® is zich bewust van zijn kwaliteiten en geeft zonder twijfelen garantie op zijn producten, zodat je jarenlang kan genieten van een onovertroffen slaap. Wat denk je ervan om naar een van onze verkooppunten te komen om onze boxsprings 180x200 uit te proberen?

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier