Tweepersoonsmatras BEKA

Tweepersoonsmatras

Kies een tweepersoonsmatras voor maximaal comfort

Naast de boodschappen, het huishouden, de kinderen en je baan ben je altijd druk bezig en ook al vind je je leven spannend, het is ook erg vermoeiend!

Het enige wat je 's avonds wil doen, is je tweepersoonsmatras opzoeken en een goede nachtrust krijgen, zodat je de volgende dag fit kan beginnen.

Een Beka®-tweepersoonsmatras is het mooiste plekje ter wereld met het ultieme comfort. Het is ook een slaapsysteem dat zich aanpast aan je actieve levensstijl en je een goede nachtrust bezorgt.

Het Belgische merk Beka is een expert in het ontwerpen van kwalitatieve slaapsystemen.

Dankzij de nieuwste technologie, de beste materialen en veel know-how garandeert Beka+R je een slaapoplossing waarvan je nacht na nacht kan genieten.

Om uit te zoeken welke tweepersoonsmatras voor jou geschikt is, kan je kiezen uit een ruim aanbod kwaliteitsmatrassen. Beka® ergonomische matrassen geven je immers de hele nacht lang een heerlijk gevoel van comfort.

Ontdek hieronder de verschillende formaten van onze eenpersoons- en tweepersoonsmatrassen:  

Découvre nos matelas ergonomiques
Tweepersoonsmatras

Een tweepersoonsmatras voor een goede nachtrust

Je behoefte aan rust en slaap wordt dag na dag opnieuw duidelijk, daarom is de keuze voor een tweepersoonsmatras van goede kwaliteit van essentieel belang.

Jouw Beka®-matras heeft verschillende ergonomische comfortzones. Dat betekent dat je hele lichaam comfortabel wordt ondersteund.

Je kan rustig in slaap vallen op je tweepersoonsmatras, terwijl je verzekerd bent van optimale ondersteuning tijdens je nachtrust.

Je Beka®-ergonomische matras heeft verschillende lagen voor een ideaal comfort.

Zo is de comfortlaag van je tweepersoonsmatras gemaakt van comfortschuim, Sensus® of zachte latex. Deze innoverende materialen hebben elk hun eigen kenmerken die je helpen de top te bereiken op het gebied van slaap van hoge kwaliteit.

Elke Beka®-ergonomische matras heeft ook een klimaatlaag op basis van Climawatt®, dat zorgt voor optimale ventilatie en zachtheid, en Sensus®, dat reageert op de lichaamstemperatuur en het gewicht en zich perfect aanpast aan de lichaamscontouren, of wol, kasjmier en zijde, dit zijn natuurlijke vezels die je tweepersoonsmatras een aangenaam zacht en comfortabel gevoel geven.

Bovendien is je Beka®-tweepersoonsmatras voorzien van ton- of zandlopervormige pocketveren. Dat zorgt ervoor dat je hele lichaam goed wordt ondersteund door de zeven ergonomische comfortzones.

In de tweepersoonsmatrassen worden twee verschillende soorten veren gebruikt: Temporis®-veren en pocketveren.

Als je meer wil weten over de materialen die wij gebruiken, kan je terecht op onderstaande pagina.

Ontdek onze pocketverenmatrassen
tweepersoonsmatras van BEKA

Hoe kies je een tweepersoonsmatras?

Doe de test om te weten te komen welke tweepersoonsmatras geschikt is voor jou!

Het enige wat je hoeft te doen, is een paar vragen beantwoorden en wij vinden jouw ideale ergonomische matras.

Ze zal perfect passen bij jouw morfologie en levensstijl. Zo kan je helemaal uitrusten en bijkomen na lange dagen.

Onze praktische gids is ontworpen om jou te helpen de ideale tweepersoonsmatras te vinden : 6 vragen met keuzemogelijkheden. Op het einde van de vragenlijst zal de Beka®-configurator je 2 of 3 tweepersoonsmatrassen voorstellen.

Als je tweepersoonsmatras bedoeld is voor twee verschillende slaaptypes, raden we aan om deze test ook aan je partner voor te leggen. Zo kunnen jullie elk het model vinden dat het beste past. Als dat verschilt, vraag dan zeker raad aan onze Beka®-experten om voor jullie beiden de mooiste plek ter wereld te creëren!

Onafhankelijk slapen op een tweepersoonsmatras 

Wist je dat je je gemiddeld 40 keer per nacht draait? Met twee kom je dus op 80 keer! Zoveel beweging kan de slaapkwaliteit van beide slapers schaden. Dat micro-ontwaken kan lusteloosheid en ernstige vermoeidheid in de hand werken.

Om je slaap en gezondheid te beschermen, kies je een tweepersoonsmatras die een zekere mate van slaaponafhankelijkheid biedt. Wel, laat dat nu net een essentiële eigenschap zijn van de pocketveren tweepersoonsmatras van Beka®! Elke veer is onafhankelijk en zit in een individuele zak. Daardoor kan de matras de bewegingen van de tweede slaper beter opvangen en jouw slaap beschermen.

Als kers op de taart voorzien pocketveren tweepersoonsmatrassen een goede luchtcirculatie binnen in de matras. Daardoor krijgen bacteriën en huisstofmijten minder kansen en gaat je beddengoed langer mee.

Vind jouw ergonomische matras
matrastopper voor extra comfort

Een matrastopper voor extra comfort

Wil je je tweepersoonsmatras wat extra comfort geven? Aarzel niet en kies uit een ruim aanbod aan matrastoppers van uitstekende kwaliteit in Bultex®, Sensus® of zachte latex.

Ontdek onze matrastoppers
ergonomisch tweepersoonsmatras

De Beka tweepersoonsmatrassen: ongeëvenaard Belgisch vakmanschap

De Beka tweepersoonsmatrassen zijn het resultaat van een perfecte combinatie van onovertroffen vakmanschap, buitengewoon comfort en de hoogst mogelijke toewijding voor esthetiek. Hierdoor ontstaat er een ongeëvenaarde slaapervaring.

De matrashoes speelt een essentiële rol in het slaapcomfort, omdat deze de luchtvochtigheid reguleert. Om de werking van deze functie te garanderen, worden de zomen waarmee de verschillende lagen aan de rand van de matras worden bevestigd, met de hand genaaid. De hoezen zijn gemaakt van materialen zoals Tencel (een natuurlijke vezel die zorgt voor een warm gevoel in de winter en voor een fris gevoel in de zomer) of damast (een absorberende viscosestof). De hoezen zijn gewatteerd met absorberend Climawatt (een wasbare wol of zijde en kasjmier).

De vulling van een tweepersoonsmatras is cruciaal voor optimale steun tijdens de slaap. De vulling bestaat uit pocketveren in de vorm van zandlopers of tonnetjes, die speciaal voor Beka ontworpen zijn en zorgen voor een unieke samenstelling van de kern van de veren. De “comfortlaag“, die zich onder de hoes bevindt, kan uit diverse materialen bestaan, zoals GELTEX-schuim dat uitzonderlijk comfort biedt, Sensus-traagschuim dat zich moeiteloos aan de lichaamstemperatuur en het lichaamsgewicht van de gebruiker aanpast of Soft Latex dat de drukpunten vermindert.

Naast het comfort, hecht Beka veel belang aan het uiterlijk aspect van haar matrassen De hoezen, die met gewatteerde rozetten bekleed zijn, zorgen voor een zacht en luxueus effect. Sommige modellen zijn gemaakt van wol, kasjmier of zijde voor een optimaal esthetisch effect en een aangenaam gevoel. Ten slotte is iedere Beka tweepersoonsmatras voorzien van een mooie, geborduurde handtekening.

Hulp nodig om je droombed samen te stellen?

Zodra je een tweepersoonsmatras hebt gekozen, kan je ze nog aanvullen met onze andere prodcuten om de ideale slaapoplossing te creëren.

Kies bijvoorbeeld een ergonomisch onderstel, voeteneinde en je favoriete stof.

Om een idee te krijgen van hoe dat eruit kan zien, is er onze tool Choose&Snooze.

Twijfel je nog of krijg je liever hulp bij het samenstellen van je op maat gemaakte bed? Onze slaapexperts staan tot jouw beschikking.

Kom en ontmoet hen in een van onze verkooppunten. Ze zullen je graag adviseren.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier