Beste boxsprings ? | BEKA

Wist je dat dokters aanraden om een regelmatig slaappatroon te creëren, de temperatuur in je slaapkamer tussen 16°C en 19°C te houden en geen scherm meer te gebruiken een uur voor je gaat slapen? Om die tips gemakkelijker op te volgen, helpen we onze klanten hun eigen stukje paradijs te creëren zodat gaan slapen een echt plezier wordt (en geen verplichting). 

Dat kleine stukje paradijs komt tot leven als je de beste boxspring voor jezelf ontwerpt. Die kan je vervolgens uitbreiden met extraatjes zoals een GELTEX®-matras en -hoofdkussen. Installeer alles correct in je slaapkamer en het wordt een uitzonderlijke plek.

De beste boxsprings? Die ontwerp je zelf!

De beste boxspring is een heel persoonlijk gegeven, los van de opbouw, de afmeting van de bedbodem en de kwaliteitsbekleding. Met die gedachte in het achterhoofd heeft Beka® de optie ontwikkeld om je bed te personaliseren en er ‘de beste plek ter wereld’ van te maken.  

Via onze service ‘À la Carte’ kan je kiezen tussen 9 boxspring bedbodems, 26 hoofdborden, 63 stoffen en 8 soorten poten. Er zijn in totaal honderden combinaties mogelijk om de beste boxspring voor jou te maken ... En niet te vergeten de Beka®-matrassen, die technologie en innovatie verenigen. Als de keuze te moeilijk wordt, kan je ook kiezen voor ‘Choose&Snooze’, die de opties reduceert tot enkele mogelijkheden.

Beste boxsprings ? | BEKA

De beste boxsprings? Die combineer je met een goede matras!

Eens je een goed beeld hebt van de beste boxspring, combineer je die het best met een goede GELTEX®-matras. Onze unieke gepatenteerde technologie die de juiste ondersteuning biedt aan elk lichaamstype en zorgt voor een aangenaam gevoel van rust.

Nogmaals, comfort is een zeer persoonlijk gegeven, dus we hebben een breed gamma aan matrassen om aan ieders wensen tegemoet te komen. Elk product beschikt over 7 ergonomische comfortzones en 3 hardheidsniveaus (Medium, Firm en Extrafirm). Wat je ook kiest, het past perfect bij de beste boxspring die je hebt samengesteld.

Beste boxsprings ? | BEKA

De beste boxsprings? Die combineer je met een goed hoofdkussen!

Zodra je weet hoe je beste boxspring eruit ziet en een GELTEX®-matras hebt toegevoegd, raden wij als slaapspecialisten aan om een goed GELTEX®-hoofdkussen te kiezen. Ergonomisch en synthetisch, in witte eendendons en latex, Beka® heeft een heel gamma ontwikkeld. Zo kan iedereen zijn gading vinden en op beide oren slapen.

Het hoofdkussen ‘GELTEX® Flat’ bijvoorbeeld, is specifiek ontwikkeld voor mensen die op de buik slapen: het is plat om het lichaamscontact te verbeteren en nek- en rugpijn te verminderen.

Het hoofdkussen ‘GELTEX® Support’ is dan weer ideaal voor wie op de rug of op de zij slaapt: de asymmetrische vorm, met een golving in het midden, zorgt voor een optimale ondersteuning van het hoofd en de nek.

De beste boxsprings? Die installeer je correct!

Beka® is zonder twijfel het merk dat je nodig hebt om de beste boxspring voor jezelf samen te stellen en te matchen met de juiste GELTEX®-matras en -hoofdkussen. Het enige wat je nog moet doen, is alles in je slaapkamer installeren om er een aangename plek van te maken.   

Volgens de Feng Shui moet het bed zover mogelijk van de deur staan, maar er niet recht tegenover. Het mag ook niet onder een raam staan, anders zou de energiestroom niet bevorderlijk zijn voor een goede nachtrust.

Bovendien mag de afmeting van je Beka®-bed, bestaande uit de beste boxspring, matras en hoofdkussen, niet te groot zijn zodat er voldoende bewegingsruimte overblijft. Je moet dus rekening houden met de oppervlakte en andere meubels (nachtkastjes, kleerkast, commode ...). Besef dat ook de hoogte van de boxspring een belangrijke rol speelt in het comfort.

Beste boxsprings ? | BEKA

Ontwerp de beste boxspring voor jou, met Beka®

Dankzij haar expertise en technische knowhow helpt Beka® je om je bed om te toveren tot de beste plek ter wereld. Daarvoor moet het voldoen aan jouw lichamelijke eisen, maar ook aan je esthetische smaak.  

Dankzij de optie ‘À la carte’ zijn de mogelijkheden om de beste boxsprings te ontwerpen eindeloos. Het is het werk van 15 experten die elk op verschillende niveaus van de afwerking invloed hebben gehad. Vergeet niet dat de beste boxspring ook in het geheel van je interieur moet passen.

Natuurlijk staan we altijd paraat om je bij te staan bij de keuze van de beste boxsprings van Beka®. We helpen je graag met onze tips om je slaap te verbeteren. We zijn er klaar voor om samen met jou je kamer om te toveren in een klein stukje paradijs.

We hebben ook een boxspringconfigurator om je te helpen de juiste keuzes te maken.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier