Harde matras

Harde matras

Harde matras of zachte matras: vind je matras bij Beka®

Je dagen zitten vol spannende activiteiten, maar waar je echt van geniet, is 's avonds thuiskomen om te ontspannen. Wat een genot is het om in je comfortabele bed te kunnen kruipen en al je zorgen voor enkele uren aan de deur achter te laten.

Of je nu liever op een harde matras of een zachter exemplaar slaapt, het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt in je knusse nest en dat je goed ondersteund wordt. Je geniet dan de hele nacht van een welverdiende nachtrust.

De beste manier om de juiste harde matras te vinden, is door te kiezen voor een kwaliteitsvolle ergonomische matras. Slapen op een Beka®-slaapsysteem is zonder twijfel de beste keuze om comfort te garanderen. Beka® is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van boxsprings. Het bedrijf heeft ook een ruim assortiment matrassen, matrastoppers, ergonomische lattenbodems en bedkaders.

Je kan kiezen tussen verschillende soorten kwaliteitsmatrassen: kies tussen een zachte of harde matras, kies de hoogte en de afmetingen, het materiaal, de geïntegreerde pocketveren, enzovoort. Op die manier stel je de matras samen die perfect bij jou past.

Welke model is geschikt voor jou? Elk van onze modellen is absoluut uniek en heeft zijn eigen kenmerken. Neem een kijkje in ons assortiment en vind jouw toekomstige ergonomische harde matras.

Ontdek onze ergonomische matrassen
harde matras

Het ultieme comfort dankzij jouw zachte of harde matras

Of je nu kiest voor een zachte of harde matras, met je matras van Beka® geniet je van een ongelofelijk rustgevende slaap. Je laat je zorgen achter en jouw bed wordt de beste plek ter wereld.

Je ergonomische matras geeft je de mogelijkheid om volledig tot rust te komen. Vind in ons assortiment het model dat bij jouw levensstijl en jouw lichaamstype past.

Dankzij de verschillende comfortzones kunnen je schouders en heupen comfortabel rusten op jouw Beka®-matras. Of je nu kiest voor een harde matras of een zachtere versie, je behoudt de hele nacht een ideale slaaphouding.

Onze ergonomische harde matrassen bieden je ook een goede ventilatie en een doeltreffende vocht- en warmteafvoer. Dat betekent dat je een ideale lichaamstemperatuur behoudt, ongeacht het seizoen.

Onze matrassen zijn opgebouwd uit verschillende lagen, namelijk de comfortlaag en de klimaatlaag, en zijn gemaakt volgens de laatste innovaties. Kies uit: GELTEX®  (een innovatief celvormig schuim), Sensus®, comfortschuim, Climawatt®, zachte latex of wol, kasjmier of zijde.

Bovendien hebben we pocketveren geïntegreerd in onze zachte en harde matrassen. Ze zijn tonvormig of zandlopervormig (respectievelijk pocketveren of Temporis-pocketveren) om jouw lichaam te ondersteunen. Ze hebben ook zeven ergonomische comfortzones om een ontspannen en deugddoende nachtrust te garanderen.

Bezoek onze pagina over ergonomische matrassen voor alle informatie over onze verschillende modellen!

harde matras

Een harde matras, zachte matras, stevige matras … Hoe moet je kiezen?

Ben je onder de indruk van ons ruim assortiment ergonomische matrassen? Dan zal je waarschijnlijk willen weten welk model geschikt is voor jou. Doe de test om te ontdekken welke matras bij jou past.

Beantwoord de vragen en wij stellen je de juiste matras voor (harde matras, zachte matras, enz.) Hoe beter die bij jouw lichaam en levensstijl past, hoe comfortabeler je je voelt. Doe de test met onze praktische gids.

Vind je ergonomische matras

Bouw het bed van je dromen

Heb je jouw toekomstige matras gekozen? Een zachte of een harde matras? Dan wil je waarschijnlijk ook de rest van je bed samenstellen. Kies jouw boxspring, voeteneinden en je favoriete stof. Samenstellen is gemakkelijk met Choose&Snooze.

Heb je nog vragen over jouw toekomstige matras? Wil je wat hulp? Onze experts staan klaar voor jou. Kom langs in een van onze verkooppunten. Onze specialisten geven je graag advies. Je brengt de beste plaats ter wereld tot leven: jouw bed van Beka®!

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier