Boxspring kopen | BEKA<sup>®</sup>

Een boxspring kopen om nog beter te slapen dan op hotel!

De magie van grote hotels? Hun queensize en kingsize bedden bezorgen je de onweerstaanbare drang om er meteen in te gaan liggen. Bergen kussens, vers gestreken, zachte lakens die prachtig op het bed liggen, ... Ernaar kijken alleen al geeft je zin om je erin te nestelen. Als vijfsterrenhotels je doen wegdromen, waarom dan geen boxspring kopen voor je eigen slaapkamer, zodat je elke dag kan genieten van luxe en sereniteit?

Boxspring kopen | BEKA<sup>®</sup>

Een boxspring kopen met een hoofdbord

Wist je dat de luxueuze uitstraling van een boxspring vooral te danken is aan het hoofdbord? Wil je een boxspring kopen met grote afmetingen, zoals de queensize (160x200) en de kingsize (180x200), dan is het effect nog groter. Hoe groter het hoofdbord, hoe luxueuzer de uitstraling. 

Qua design heeft ieder zijn smaak: terwijl een model met knopen goed past bij een landelijke stijl, vraagt een moderne look om strakke lijnen en een effen achtergrond. Als je in de sfeer van het luxehotel wil blijven, kan je een boxspring kopen waarvan de kleuren, materialen en het hoofdbord passen bij de stijl van je slaapkamer.  

Wist je dat ons merk Beka® maar liefst 26 verschillende hoofdborden aanbiedt bij de keuze van je boxspring?

Boxspring kopen | BEKA<sup>®</sup>

Een boxspring kopen met bedpoten

Om de look compleet te maken, kan je een boxspring kopen met bijpassende bedpoten. Er zijn verschillende modellen die kunnen/moeten passen bij de stijl die je kiest voor de bedbodem en het hoofdbord. Een slank, afgerond model past bijvoorbeeld perfect bij een moderne look met een eenvoudig, effen hoofdbord. 

Maar de keuze om een boxspring te kopen met poten draagt ook bij tot het gebruiksgemak. Heb je al gemerkt dat de bedden in hotels zo’n 50-55 cm hoog zijn? Dat draagt actief bij tot het gevoel van comfort. Door je bed te verhogen, wordt het veel gemakkelijker om op te staan en te gaan liggen. En neen, dat geldt niet alleen voor ouderen. Rugpijn of last van de knieën of heupen kan op elke leeftijd voorkomen. 

Ons merk Beka® biedt maar liefst 8 verschillende bedpoten aan, zodat ze zeker passen bij de stijl van je slaapkamer en bij jouw smaak.

Boxspring kopen | BEKA<sup>®</sup>

Een boxspring kopen met een zeer goede matras

Maar een boxspring kopen zonder een goede matras erbij, doet het comfort dat je van je bed verwacht (bijna) teniet. De combinatie tussen de bedbodem en de matras is van essentieel belang: een kwalitatieve boxspring kopen alleen is niet voldoende voor een 100% herstellende nachtrust. Beide producten moeten van topkwaliteit zijn! 

Bovendien moet je ervoor zorgen dat je de technologieën juist combineert. Als je bijvoorbeeld een bedbodem met pocketveren hebt, is het aangeraden om ook te kiezen voor een matras met pocketveren. Samen staan ze garant voor een uitstekende slaaponafhankelijkheid, een goede verdeling van het gewicht, een goede ondersteuning en een optimale luchtcirculatie.

We raden de unieke gepatenteerde GELTEX®-technologie aan om het comfort van je boxspring nog meer te optimaliseren. 

Een Beka®-boxspring kopen om gezelligheid en comfort te combineren

Het geheim voor een zalige nacht zit in de kwaliteit van de producten - zowel wat de bedbodem en de matras betreft, als het hoofdbord en de poten. Om het plaatje compleet te maken, versieren hotels hun grote bedden met mooie stoffen en veel kussens om het knusse effect te versterken. 

Wist je dat ons merk Beka® gebrevetteerd hofleverancier van België is? Een ‘koninklijke’ boxspring kopen, daarvoor moet je dus bij ons zijn. Meer nog, aangezien we maar liefst 54 stoffen aanbieden om je bed aan jouw smaak aan te passen, geniet je van een optimaal slaapcomfort. Zo val je in slaap in een gezellig en knus universum, ver weg van de klassieke kilte van een hotel. 

Wat dacht je ervan om met een van onze verkopers te praten? Zij zijn slaapspecialisten en je vindt hen in heel België.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier