Matrassen 140x200

Matrassen 140x200 voor rustige nachten

Wat is er aangenamer dan je na een werkdag elke avond op een matras van 140x200 neer te vleien?  Jij verdient comfort en een goede nachtrust. Als je op een kwaliteitsmatras 140x200 gaat liggen, ben je er zeker van dat je de volgende ochtend fris en monter klaar bent voor een nieuwe dag.

De ergonomische Bekaâ-matrassen 140x200 zijn het toppunt van comfort! Ze passen zich aan jouw levensstijl, jouw lichaamsbouw en jouw slaaphouding aan. Ze worden de komende jaren je beste vriend.

Hoe kies je matrassen 140x200? Al onze ergonomische Bekaâ-matrassen zijn ontworpen om je maximaal comfort en een optimale slaap te bieden. 

Matrassen 140x200 hebben specifieke eigenschappen die er unieke modellen van maken op vlak van slaap en rust.

De Bekaâ-matrassen combineren de beste materialen met de nieuwste technologieën. De matrassen 140x200 hebben een comfortlaag en een temperatuurregelende laag.

Afhankelijk van je gewoontes en wensen, heb je nood aan optimale luchtcirculatie en aan matrassen 140x200 die zich perfect aanpassen aan de welvingen van je lichaam met een zacht en aangenaam contact.

De matrassen 140x200 hebben ook visco-elastische eigenschappen die voor een goede drukverdeling zorgen en die hun oorspronkelijke vorm weer aannemen.

In de collectie ergonomische matrassen van Bekaâ vind je zeker het model dat bij jou past.

Ontdek hieronder onze verschillende formaten voor eenpersoons- en tweepersoonsmatrassen:

Ontdek onze ergonomische matrassen
Matrassen 140x200 BEKA

Matrassen 140x200 voor een ongeëvenaarde slaapkwaliteit

Als je op je matras 140x200 gaat liggen, voel je onmiddellijk een intens gevoel van ontspanning.

De talrijke ergonomische zones van je matras zorgen voor kwalitatieve ondersteuning.

Je geniet ook van optimale ventilatie waardoor je lichaamswarmte en -vocht goed worden afgevoerd.  Dat betekent dat de temperatuur in elk seizoen goed geregeld wordt.

Beka® is een Belgisch merk dat over een unieke knowhow beschikt en dat de nieuwste technologieën en kwalitatieve materialen gebruikt om ergonomische matrassen te ontwikkelen.

Matrassen 140x200 kunnen GELTEX® (innovatief schuim met open celstructuur), soft latex, comfort foam, Climawatt® of zelfs wol, zijde of kasjmier bevatten.

De vering van matrassen 140x200 kunnen tonvormig zijn (standaard pocketveren) of zandlopervormig (Temporis-pocketveren).

Bovendien dragen de 7 ergonomische zones van matrassen 140x200 bij tot de steun en het comfort die je nodig hebt voor een goede nachtrust.

Kom nog meer te weten over de materialen die we gebruiken voor onze matrassen via onderstaande pagina.

Waarom kiezen voor de innovatieve GELTEX® technologie voor jouw matras 140x200? 

De GELTEX®matrassen 140x200 zijn een combinatie van veel gezochte karakteristieken en zijn speciaal ontworpen om lang mee te gaan. Door te kiezen voor een GELTEX® matras 140x200, kies je niet alleen voor buitengewoon slaapcomfort, maar ook voor een duurzame en milieuvriendelijke matras. De innovatieve GELTEX® technologie maakt vijf beloftes, die hiernaast in onze slaapdriehoek geïllustreerd worden.  

 • Een superieure ventilatie, dankzij een goede warmte- en vochtregulatie.  
 • De juiste drukverdeling tijdens het wisselen van slaaphoudingen ‘s nachts.  
 • Perfecte ondersteuning afgestemd op de natuurlijke uitlijning van je wervelkolom.  
 • Een ecologisch ontwerp gemaakt van de innoverende grondstof polyol.  
 • Betere weerstand tegen vocht, warmte en lichaamsdruk en bijgevolg een langere levensduur.  

Ontdek ons aanbod aan GELTEX matrassen (140x200 en andere afmetingen) en stel jouw ideale bed samen. Wij hebben verschillende modellen Beka matrassen 140x200 gebaseerd op de GELTEX® technologie met diverse hardheidsniveaus: medium, stevig en extra stevig. Beka steekt voortdurend tijd, middelen en investeringen in het onderzoek naar en de ontwikkeling van innovatieve oplossingen om zo ongeëvenaard slaapcomfort te kunnen bieden. Wij streven ernaar om jou een uitzonderlijk goede nachtrust te bieden en tegelijkertijd onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties. Meer dan 60 ingenieurs, onderzoekers en ontwerpers geven elke dag het beste van zichzelf in het Beka-team voor het creëren van duurzame en milieuvriendelijke slaapoplossingen.  
 

Ontdek onze ergonomische matrassen
Matrassen 140x200

Hulp nodig om de perfecte matrassen 140x200 te vinden?

We ontwikkelden een matras configurator om je de juiste keuze te helpen maken.

Door onze vragen te beantwoorden, kies je de matras 140x200 die het beste bij jouw levensstijl past.

Je kan je niet vergissen en je krijgt gegarandeerd een slaapoplossing waar je elke nacht opnieuw van geniet.

Beka® tracht altijd het hoogste niveau van slaapcomfort te bereiken en wil zijn expertise met jou delen. Onze praktische gids helpt je om matrassen 140x200 te kiezen.

Hoe werkt onze configurator waarmee je de perfecte matrassen 140x200 vindt?  

Met zes korte vragen vind je de matras 140x200 die bij jou past. Kies uit de voorgestelde antwoorden datgene dat het meeste bij jouw situatie aansluit:

 • Waarom ben je op zoek naar een nieuwe matras (7 antwoorden);

 • Wat is je gewicht (minder of meer dan 75 kg);

 • Heb je het ‘s nachts snel te warm of te koud (3 antwoorden);

 • Slaap je liever iets harder of iets zachter (3 antwoorden);

 • Wil je de hoes van je matras 140x200 kunnen reinigen (3 antwoorden);

 • Heb je last van allergieën (4 antwoorden).

Een minuut later heeft de matrasconfigurator 2 of 3 matrassen 140x200 voor jou geselecteerd. Je moet ze enkel aandachtig bekijken om je keuze te maken. Eenvoudig, niet?

Vind je ergonomische matras
matrastopper 140x200

Een matrastopper voor meer comfort

Om van meer comfort te genieten, kan je een matrastopper aan je slaapsysteem toevoegen.

Het comfort van je bed verbetert meteen en het wordt een gezellige cocon. Op een stevige matras 140x200 bijvoorbeeld, verlicht een matrastopper de drukpunten en omsluit hij de vorm van je lichaam preciezer zodat het gewicht beter verdeeld wordt.

Een ander groot voordeel van een matrastopper is hygiëne. Door je matras te beschermen tegen nachtelijk zweet, beperkt hij de verspreiding van bacteriën en huisstofmijten. Dat verlengt de levensduur aanzienlijk. De matrastopper zelf is minder dik en gemakkelijker te verluchten en te wassen. Onze Beka®-modellen variëren tussen 8 en 10 cm dikte.

Combineer een matras 140x200 met een Bultex-®, Sensus-® of soft latex-matrastopper voor een comfortabelere slaap.

Ontdek onze matrastoppers
matras 140x200

Hulp nodig bij het kiezen van je matras 140x200?

Onze Bekaâ- specialisten staan voor je klaar om de ideale matras 140x200 te helpen kiezen.

Onze specialisten kunnen je ook begeleiden bij het kiezen van de perfecte boxspring. Je kan eveneens je favoriete stof en voeteinde kiezen. Met Choose&Snooze zijn veel combinaties mogelijk.

Kom je liever onze collectie matrassen 140x200 eens bekijken, ga dan naar een van onze verkooppunten en kies het model dat het beste bij jou past.

Dankzij de nieuwste technologieën en materialen van hoge kwaliteit bezorgen de matrassen 140x200 van Beka je het toppunt van slaapcomfort.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier