Een boxspring en matras die je doen wegdromen

Ben je van plan om je slaapplek in een nieuw jasje te steken en is kwaliteit je hoogste prioriteit? In de Beka® collectie vind je een boxspring met bijbehorende matras, die spitstechnologie en uitstekende materialen combineren. Beka® dompelt je elke nacht onder in een zee van comfort en belooft een verkwikkende nachtrust waardoor je uitgerust de dag doorkomt.

Maar hoe zet je je droom om in realiteit? Alles hangt af van je wensen, je lichaamsbouw en de manier waarop je het liefst naar dromenland reist. Wij helpen je om jouw mooiste plek ter wereld te creëren.

Boxspring

De boxspring, je zachte nestje

Elke boxspring van Beka® is een ode aan innovatie, speciaal voor jou bedacht. Dankzij de zorgvuldig geïmplementeerde technologie voelt je slaap aan als een zachte dans. En als je nog meer comfort wenst, kies dan voor een gemotoriseerde boxspring en geniet van intense relaxatie terwijl je leest of een film bekijkt.

Ontdek de Beka® producten. Het is meer dan gewoon een plek om te slapen, het is jouw mooiste plek ter wereld.

Stel je boxspring samen!

De matras die je in slaap wiegt

Droom je van een matras die elke ronding van je lichaam streelt en je zacht omhelst terwijl je slaapt? Met Beka® kan je ontsnappen naar je favoriete dromen.

Ontdek de matras die bij je past!