Beka<sup>®</sup>-hoofdkussens bij een ergonomische matras voor een optimale slaap

Hoofdkussens

Het beste hoofdkussen is onmisbaar in je zoektocht naar ongeëvenaarde nachtrust. Ergonomische en synthetische hoofkussens of opties in dons en latex: in ons assortiment vindt elke slaper het juiste kussen om ’s nachts heerlijk op weg te dromen.

Met welke criteria moet je rekening houden als je een hoofdkussen kiest?

Je moet met verschillende aspecten rekening houden voordat je een hoofdkussen koopt.

Het hoofdkussen moet prettig zijn en je de nodige steun en comfort bieden. Als je bijvoorbeeld rugproblemen hebt, kies je beter voor een hoofdkussen dat in die zone extra steun voorziet.

Bovendien is het belangrijk om rekening te houden met het materiaal van het hoofdkussen. Elk materiaal heeft andere eigenschappen op vlak van comfort en duurzaamheid. Kies dus wat het beste bij jouw noden past.

Tot slot is ook het budget niet onbelangrijk. Bepaal hoeveel je wil besteden voordat je een hoofdkussen gaat kopen. Zo ben je zeker dat het model dat je wil binnen je budget past. Je vindt hoofdkussens in verschillende prijsklassen, dus ga op onderzoek en vergelijk de mogelijke opties.

Download de brochure van onze hoofdkussens
Comfort Pearl

Comfort Pearl

Synthetisch

Lees meer
Comfort Plume

Comfort Plume

Witte eendendons

Lees meer
Ergo Latex

Ergo Latex

Ergonomisch - Latex

Lees meer
Ergo Sensus<sup>®</sup>

Ergo Sensus®

Ergonomisch - Visco-elastisch

Lees meer
GELTEX<sup>®</sup> Flat

GELTEX® Flat

Dit dunnere kussen is speciaal ontworpen voor de buikslaper waardoor ook deze slaper nog comfortabeler ligt en vlotter kan ademhalen tijdens de slaap. De beperkte hoogte maakt dat het lichaam makkelijker aansluiting kan vinden met het kussen en dat de slaper minder last zal hebben van nek- en rugklachten.

Lees meer
Premium

GELTEX® Premium

Het speciale 8-vormig ontwerp van dit kussen zorgt ervoor dat zowel de nek, het hoofd en de schouder ideaal ondersteund worden. Het kussen is licht en makkelijk wendbaar wat ideaal is voor een zijslaper die regelmatig van kant wil wisselen zonder wakker te worden.

Lees meer
GELTEX<sup>®</sup> Support

GELTEX® Support

Dit kussen is speciaal ontworpen voor de rug- en zijslaper die een ergonomisch kussen verkiezen. De asymmetrische vorm met golving voor het hoofd in het midden zorgt ervoor dat zowel het hoofd als de hals optimaal en recht ondersteund worden. Naar persoonlijke voorkeur kan men de hogere of lagere kant gebruiken als aansluiting voor de hals.

Lees meer
GELTEX<sup>®</sup> Traditional

GELTEX® Traditional

Dit traditionele kussen heeft extra afgeronde zijboorden. Hierdoor kan zowel de hals als het hoofd beter aansluiten en wordt het slapen voor zowel de rug- als zijslaper aangenamer.

Lees meer
Latex

Latex

Latex

Lees meer

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier