Beka®, dat is de beste plek ter wereld

Volledig tot rust komen, genieten van pure luxe en eindeloos comfort: het is een zalig gevoel. Dat gevoel hoort sinds 1935 bij het Beka®-moment. De dag glijdt zachtjes van je af en je wordt weer volledig jezelf. Die momenten van indommelen en herbronnen beginnen bij de Belgische matrassen en boxsprings van Beka®.

Meer dan ‘Belgische matrassen’...

Een Beka®-bed kopen is dus zoveel méér dan een meubelstuk in huis halen. Het is een plek creëren waar slaapcomfort en elegantie samenvloeien. Een plek waar jij naar hartenlust kan snoezelen en soezen, beminnen, knuffelen, wegdromen en genieten van de beste nachtrust.

Gun jezelf een Beka®-moment
Vakmanschap

Ons vakmanschap

Een nacht in een bed van Beka® is een zorgeloze nacht, want je rust op 85 jaar vakmanschap. Elk Beka-product wordt met veel liefde en oog voor detail gemaakt. En dat zie en voel je.

Lees meer over ons vakmanschap

Garanties

Kiezen voor een Beka®-product is elke nacht heerlijk wegdromen. De Beka®-garantielabels beloven je jarenlang het ultieme slaapcomfort op de beste plek ter wereld.

Ontdek onze garanties
Ons advies en onze tips

Gebruik

Een Beka®-matras en bedbodem zijn vervaardigd uit de meest kwaliteitsvolle materialen en zorgen ervoor dat jij de meest verkwikkende nachtrust ervaart. Met ons advies en onze tips geniet je eindeloos van je Beka®-product.

Haal het beste uit je matras
Ultieme slaapcomfort

Van Belgische matrassen tot de beste plek ter wereld

Heerlijk wegdromen in een Beka®-bed begon ooit ... in een klein familiebedrijf in Zwevegem. Sinds 1935 is Beka® onderweg naar het ultieme slaapcomfort.

Kom meer te weten over Beka®
Contact

Contact 

Heb je vragen over onze Beka®-producten of garanties? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.

Contacteer ons

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier