kwaliteitsmatras van Beka

Kwaliteit matrassen

Waarom zoek je een kwaliteitsmatras ?

Er zijn veel redenen om een nieuwe kwaliteitsmatras te kopen. Soms door een negatieve gebeurtenis, zoals fysieke problemen die de kop opsteken (rugpijn, spierpijn …) of door ongemak. Maar er zijn ook andere factoren om een nieuwe kwaliteitsmatras te kopen: een nieuw bed, een matras voor een kind of voor de logeerkamer …

Eerst en vooral moet je weten dat een bed samengesteld is uit een kwaliteitsmatras en een bedbodem. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is de afwezigheid van zichtbare slijtage van de bedbodem onvoldoende om te zeggen dat die in goede staat is. Onze slaapexperten raden aan om de twee tegelijk te vervangen om een goede nachtrust te garanderen. Het is immers de combinatie van die twee elementen die zorgen voor optimale ondersteuning: een kwaliteitsmatras alleen kan niet het gewenste effect bereiken.

Kwaliteitsmatrassen: een aankoop voor het leven

We brengen maar liefst een derde van ons leven al slapend door! Je kiest dus beter een kwaliteitsmatras waarop je rustig slaapt en voldoende herstelt om de volgende ochtend weer in vorm te zijn. Wat is er aangenamer dan in slaap vallen op een comfortabele en knusse plek, waar je je in een cocon waant?

Een kwaliteitsmatras geeft je de best mogelijke slaap door je lichaam te ondersteunen in alle posities die je inneemt tijdens het slapen.

Kiezen voor een Beka® kwaliteitsmatras is de beste keuze die je kan maken! Dit Belgische bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van complete slaapsystemen (ergonomische matrassen, bedbodems, matrastoppers, bedomrandingen, enz.)

Wat je morfologie ook is, in slaap vallen op een ergonomische Beka®-matras zal helpt je te ontspannen en gezond te slapen, het is absoluut comfort!

Weet je niet zeker hoe je de juiste kwaliteitsmatras voor jou vindt? Iedereen is immers anders en je levensstijl, slaaphouding en lichaamsvorm kunnen zeer belangrijke criteria zijn! Kies je Beka®-matras in functie van zijn kenmerken (zoals dikte, type vering, enz.) en geniet jarenlang van een beter slaapcomfort.

Ontdek onze ergonomische matrassen
kwaliteit matrassen

Wat zijn de voordelen van kwaliteitsmatrassen?

De Beka®-kwaliteitsmatrassen zijn het toppunt van comfort! Je bed wordt een unieke plek waar je je goed voelt. De matras is gemaakt met de modernste technologie, een groot vakmanschap en een stijlvolle afwerking.

Wij gebruiken onze expertise om kwaliteitsmatrassen te creëren met zeven ergonomische comfortzones die je lichaam helpen zijn natuurlijke houding te vinden.

Je lichaam wordt goed ondersteund en je benen en armen liggen comfortabel. Je geniet van een ideale slaaphouding.

Onze matrassen zijn goed geventileerd, zodat vocht en warmte gemakkelijk worden afgevoerd. Dat betekent dat je lichaamstemperatuur in alle seizoenen optimaal blijft!

De lagen van onze kwaliteitsmatrassen zijn gemaakt van innovatieve materialen zoals GELTEX® (innovatief celschuim), Sensus®, zachte latex, comfortschuim of Climawatt®, wol, kasjmier of zijde. Het zijn kwalitatieve materialen die je een absoluut comfort bieden.

Voor een betere ondersteuning hebben onze kwaliteitsmatrassen zandloper- of tonvormige pocketveren. Ze bieden een goede ondersteuning voor je hele lichaam.

Er zijn twee soorten pocketveren: standaard pocketveren en Temporis-pocketveren.

Als je meer wil weten over de materialen of de samenstelling van onze matrassen, kan je terecht op deze informatiepagina.

ergonomische kwaliteitsmatras

Hoe kies ik een kwaliteitsmatras?

Om er zeker van te zijn dat je de perfecte kwaliteitsmatras uit het volledige Beka®-assortiment vindt, kan je een paar vragen beantwoorden die je helpen bij het maken van je keuze.

Zo ben je zeker van een ergonomische matras die bij jouw levensstijl past en een uitzonderlijk comfort biedt.

Zo kan je na een vermoeiende dag tot rust te komen met een diepe en rustgevende slaap.

Onze praktische gids helpt je bij het kiezen van jouw kwaliteitsmatras.

Vind jouw ergonomische matras
matrastopper

Een matrastopper voor meer comfort

Als je je kwaliteitsmatras een extra luxueus tintje wil geven, gaat er niets boven een matrastopper! Door 7 tot 10 centimeter dikte toe te voegen, wordt je bed nog comfortabeler.

Niet alleen helpt een matrastopper van je bed de mooiste plek ter wereld te maken, hij beschermt ook je kwaliteitsmatras: hij vormt een barrière tegen nachtelijk zweet (waar alle slapers last van hebben) en hij verhoogt de levensduur van je matras door vocht en huisstofmijt te bestrijden.

Wij bieden verschillende modellen in Geltex®, Bultex®, Sensus® of zachte latex, de keuze is aan jou!

Ontdek onze matrastoppers
kwaliteitsmatras

Hulp nodig bij het samenstellen van je slaapsysteem? Doe een beroep op onze experts

Zodra je je kwaliteitsmatras hebt gekozen, kan je nog een stap verder gaan en kiezen voor een totaaloplossing. Stel je ideale bed samen (inclusief ergonomische Balancer-lattenbodem), voeteneinde en favoriete stof.

Om een idee te krijgen van het eindresultaat, kijk eens naar Choose&Snooze.

Als je onze kwaliteitsmatrassen in het echt wil zien, kom dan langs in een van onze verkooppunten.

Slapen in je nieuwe Beka®-bed is het ultieme comfort op de mooiste plek ter wereld!

Kwaliteit goedgekeurd door de koninklijke familie

Al sinds 1998 is Beka een van de erkende hofleveranciers van België, en daar zijn we diep vereerd om. We zijn er erg trots op dat de koninklijke familie voor Belgische kwaliteit gekozen heeft voor haar prinselijke rustmomenten. Elke dag opnieuw streven we naar het uitblinken en behouden van onze uitmuntendheid, en dat in elke fase van het productieproces.

Om al deze redenen is Beka de juiste keuze voor de aankoop van een kwaliteitsmatras. Bij ons is de Koning een klant, en iedere klant is koning. Iedere fase van het productieproces wordt nauwkeurig gecontroleerd om zo een uitzonderlijk eindproduct te realiseren. Al meer dan 85 jaar selecteren wij de beste materialen vanwege hun duurzaamheid en comfort. Onze experts passen elk naadje en elke vulling aan om jou te verzekeren van optimale ondersteuning en voldoende ventilatie.

Een slechte nachtrust heeft niet alleen invloed op je gezondheid, maar ook op je cognitieve vaardigheden en op je algemeen welzijn. Deze observatie, die niet langer bewezen hoeft te worden, vormt de essentie van ons werk: van jouw bed een oase van rust maken waarin de zware dag verdwijnt om plaats te maken voor een rustgevende en verkwikkende nachtrust.

Kwaliteitsmatrassen, maar ook hoofdkussens, boxsprings, lattenbodems, bedbodems … Stel jouw ideale bed samen en maak er de meest comfortabele plek ter wereld van.

Onze service beperkt zich niet tot de verkoop. Wanneer je een Beka matras koopt, kan je, dankzij onze garantielabels, jarenlang op je twee oren slapen.

 

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier