stevige matras

Stevige matras

Kies ik beter voor een stevige of voor een zachte matras?

Vroeger werd aangeraden om een plank onder je matras te leggen om te compenseren voor ouderwetse lattenbodems die gingen doorhangen tot ze op een hangmat leken. Maar te veel stevigheid is geen voorwaarde voor een goed bed.

Ook al is de technologie intussen fel geëvolueerd, rugpijn kan zich nog steeds voordoen als je voor een te stevige matras of te zachte matras kiest. Een zachte matras veroorzaakt fysieke klachten als ze je lichaam niet correct ondersteunt: tintelingen in armen en benen, en lagerugpijnen. Een te stevige matras daarentegen kan spierpijn en gevoelloosheid veroorzaken, met pijn in je onderrug, maar ook aan de heupen, de schouders en tussen je schouderbladen tot gevolg.

Een goede stevige matras moet je lichaam voldoende laten zakken zodat je wervelkolom recht is, vooral bij de schouders en de heupen. Beka®-producten beschikken over meerdere ergonomische comfortzones die de juiste ondersteuning bieden voor hoofd, buik en benen.

Neem een stevige matras voor maximaal comfort

Heb je een hectisch leven, altijd hollen tussen werk, vrije tijd en gezinsleven? ‘s Avonds verdien je het om te rusten op een stevige matras die comfort en perfecte ondersteuning combineert!

Dankzij dit systeem zijn je nachten zacht en rustgevend en kan je je weer 100 procent geven zodra je wakker wordt!

Een stevige matras is de ideale bondgenoot voor een rustgevende en comfortabele slaap.

Beka® ergonomische matrassen zijn synoniem met kwaliteit. Ons bedrijf staat bekend om het ontwerpen van comfortabele slaapsystemen. Of het nu gaat om een ergonomische matras, een matrastopper, een bedbodem, een kader, enz. Alles wordt in het werk gesteld om een hoog niveau van comfort te bereiken, een perfecte nachtrust en een onvergelijkbaar comfort te garanderen.

Wat je lichaamstype of slaaphouding ook is, je Beka® stevige matras is je beste vriend voor het komende decennium!

Vind de perfecte stevige matras voor jou en geniet van lange, rustige nachten! Elke matras is anders met unieke eigenschappen, maar wij hebben het perfecte model voor jou. Kies zorgvuldig en geniet binnenkort van absoluut comfort.

Ontdek onze ergonomische matrassen
stevige matras

Een stevige matras voor optimaal comfort

Op je Beka® stevige matras, nestel je je comfortabel en val je onmiddellijk in de armen van het zandmannetje.

Door zich aan te passen aan de vorm van je lichaam, zorgt de stevige matras ervoor dat je diep kan ontspannen met het gevoel in een behaaglijke cocon te liggen.

Je hele lichaam wordt goed ondersteund dankzij de vele ergonomische zones waaruit je Beka® stevige matras is opgebouwd.

Je geniet ook van optimale ventilatie die de hele nacht warmte en vocht van je lichaam afvoert. Dat zorgt voor een perfecte temperatuurregeling, ongeacht het seizoen!

Beka® gebruikt haar unieke knowhow om voortdurend te innoveren, bijvoorbeeld door het gebruik van hoogwaardige materialen voor de samenstelling van al haar ergonomische matrassen.

Je vindt bijvoorbeeld GELTEX® (innovatief celvormig schuim), zachte latex, Sensus®, comfortschuim, Climawatt® of wol, zijde of kasjmier in je stevige matras.

Bovendien zorgen de Temporis-pocketveren of standaard pocketveren voor een perfecte ondersteuning van het lichaam dankzij hun unieke elasticiteit.

De zeven ergonomische comfortzones geven deze stevige matras alle ondersteuning die je nodig hebt voor een goede nachtrust.

Om meer te weten te komen over de samenstelling van onze matrassen, kan je terecht op onze pagina hierover.

stevige matras

Hoe vind ik de ideale stevige matras?

We hebben een matras configurator om je te helpen de juiste keuze te maken. Enkele jaren geleden creëerden onze experten de ‘Slaapdriehoek’ om je te helpen een gezond slaapsysteem te vinden dat drukverdeling, ventilatie en ondersteuning combineert. Vervolgens hebben onze experten de driehoek verbeterd door er twee criteria aan toe te voegen: duurzame materialen en duurzaamheid van de matras (concreet door de tien jaar degressieve garantie). 

Door onze test te doen, ben je er zeker van dat je de ideale stevige matras voor jouw levensstijl kiest. Je geniet van een perfecte nachtrust die je helpt te ontspannen na een stressvolle dag.

Onze praktische gids zorgt ervoor dat je altijd de juiste keuze maakt bij het vinden van een stevige matras.

Vind je ergonomische matras
matrastopper van BEKA

De matrastopper: voor ongeëvenaard comfort

Als je jezelf extra comfort wil geven om de hele nacht in een ideale positie te slapen, gaat er niets boven een matrastopper.

Kies uit verschillende modellen: een Bultex®-, Sensus®- of zachte latexmatrastopper om je slaapervaring met een stevige matras helemaal nieuw en uniek te maken.

Dit geeft ook extra luxe aan je nieuwe ultracomfortabele slaapervaring!

Ontdek onze matrastoppers
stevige matras

Wens je hulp bij het kiezen van een stevige matras?

Dat kan! Onze Beka®-experts zijn er voor jou. Zij zullen je helpen om de beste keuze te maken.

Onze specialisten kunnen je ook helpen bij het samenstellen van je eigen bed (met een ergonomische Balancer-lattenbodem), je favoriete stof en voeteneinde waarbij je alles naar eigen wens kan aanpassen. Je kan alles gemakkelijk combineren met Choose&Snooze.

Als je de modellen in ons assortiment wil komen bekijken, kom dan naar een van onze verkooppunten zodat je snel kan genieten van een nieuw niveau van slaapcomfort en het ultieme welzijn.

Met je nieuwe ergonomische Beka®-bed, dat bestaat uit de stevige matras die je zorgvuldig hebt uitgekozen, kan je aan een nieuwe periode in je leven beginnen: een tijd waarin je nachten eindelijk zacht zijn! Omdat je Beka®-bed zonder twijfel de mooiste plek ter wereld is.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier