Een Beka<sup>®</sup> bed: de mooiste plek ter wereld

Een Beka® bed: de mooiste plek ter wereld

Er zijn zoveel dingen die van je bed de mooiste plek ter wereld maken. We brengen er al onze slaaptijd door, dus moet het rust en ontspanning uitstralen. Beka® heeft dat goed begrepen. Daarom stellen we alles in het werk om van je bed een echte oase van rust te maken waar je kan ontspannen. We willen dat je je hier veilig en geborgen voelt zodat je al je zorgen vergeet. 

bed Bogota met ergonomische matras Beka<sup>®</sup>

Matrassen

Met een Beka®-matras en boxspring geniet je van heerlijk slaapcomfort. Vind de matras die echt bij je past en bereid je voor op een onovertroffen nachtrust.

Kies je matras
vrouw op een Beka<sup>®</sup>-bed op een kwaliteitsmatras met een Beka<sup>®</sup>-hoofdkussen in de armen

Hoofdkussens

Je 's nachts neervlijen op het juiste kussen is essentieel voor een verkwikkende nachtrust. Kies naast een boxspring of matras van Beka® voor het perfecte hoofdkussen en maak je slaapervaring pas echt compleet.

Kies je hoofdkussen
Boxspring Seattle Beka<sup>®</sup>

Boxsprings

Slapen is energie opdoen. Kies uit een ruim assortiment jouw boxspring, matras, hoofdbord, poten en stoffen en stel de perfecte combinatie voor jouw slaapomgeving samen.

Kies je boxspring
Lattenbodem van Beka<sup>®</sup> met een hoogwaardige matras

Lattenbodems

Een Beka®-lattenbodem biedt de perfecte ondersteuning en is de basis voor heerlijk slapen. Spring fris en vol energie uit je bed, elke dag opnieuw.

Kies je lattenbodem
Storage bed Beka<sup>®</sup> met een zachte matras

Storage Bed

Opbergruimte heb je nooit genoeg. Het Beka® Storage Bed slaapt heerlijk én is handig. Berg je sierkussens en andere accessoires onder je lattenbodem op. Zo, opgeruimd slaapt netjes.

Ontdek het Storage Bed
Bedkader

Bedkader

Met een bedkader maak je van jouw lattenbodem een stijlvol bed. Kies je hoofdbord, poten en stoffen en stel het Beka®-bed van je dromen samen. Zachtjes indommelen was nog nooit zo gemakkelijk.

Stel je bedkader samen

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier