Matras 120x200 van BEKA

Matras 120x200

Een matras 120x200 voor een verkwikkende nachtrust

Droom je van een nieuwe, comfortabele matras 120x200 voor een goede nachtrust? Wanneer je in slaap valt in een Beka®-bed, laat je alle zorgen achter en geniet je van een comfortabele cocon.

De ergonomische Beka®-matrassen zijn speciaal ontworpen om je een ongeëvenaard slaapcomfort te bieden.

Dankzij een matras 120x200 geniet je van een rustige nachtrust en word je uitgerust wakker, klaar om aan een nieuwe dag te beginnen.

De Belgische firma Beka® ontwerpt al matrassen van hoge kwaliteit sinds 1935 en hun passie voor slaap wordt keer op keer bewezen, want met hun ergonomishe matrassen innoveert Beka® voortdurend met de nieuwste materialen om een matras 120x200 aan te bieden die past bij jouw levensstijl en lichaamsvorm.

Benieuwd welke matras 120x200 voor jou geschikt is? Beka® biedt je een unieke keuze aan ergonomische matrassen, zodat je er zeker één vindt die bij je past.

En omdat je slaaphouding uniek is, net als je lichaamstype en levensstijl, is jouw matras 120x200 ongetwijfeld de matras die ervoor zorgt dat je diep kan ontspannen.

Zoek je een eenpersoons- of tweepersoonsmatras in andere afmetingen? In onze winkels vind je onderstaande formaten:  

Kies je matras en geniet van het beste comfort!

 

Ontdek onze ergonomische matrassen
ergonomische matras 120x200

Extra veel comfort dankzij je matras 120x200

Dankzij je nieuwe Beka®-matras 120x200 kan je sereen rusten in een behaaglijke cocon.

Tussen de vele ergonomische Beka®-matrassen, is er zeker één die bij jouw lichaamsvorm en slaaphouding past.

Je matras 120x200 heeft verschillende ergonomische comfortzones. Daardoor worden je schouders en heupen comfortabel ondersteund.

Je geniet van een ideale slaaphouding en je lichaam wordt goed ondersteund, zodat je kan bijkomen van je drukke dag.

Met je Beka®-matras 120x200 geniet je van een goede ventilatie. Je lichaamswarmte en -vocht worden goed afgevoerd en je lichaamstemperatuur blijft perfect, ongeacht het seizoen!

Beka® gebruikt innovatieve materialen voor de verschillende lagen van je matras 120x200.

Beka® gebruikt bijvoorbeeld GELTEX® (een innovatief celvormig schuim), comfort foam, Climawatt®, Sensus®, zachte latex of wol, kasjmier of zijde. Dit zijn materialen die je matras 120x200 zo zacht mogelijk maken, zodat je geniet van absoluut comfort.

Bovendien zijn Beka® ergonomische matrassen uitgerust met standaard- of tonvormige pocketveren om je een uitstekende ondersteuning te geven.

Dankzij de vele ergonomische comfortzones zal je matras 120x200 je een comfortabele nachtrust bezorgen.

In de ergonomische matrassen van Beka® zijn twee types veren geïntegreerd: Temporis-pocketveren en standaard pocketveren.

Wens je meer informatie over Beka® ergonomische matrassen en hun samenstelling? Aarzel niet om er meer over te lezen.

Ontdek onze ergonomische matrassen
matras 120x200

Hoe kies ik mijn matras 120x200?

Wil je graag weten welke matras 120x200 geschikt is voor jou? Wacht dan niet langer, doe de test en kom erachter!

Beantwoord een paar eenvoudige vragen en ontdek welke matras 120x200 perfect is voor jouw lichaamstype, levensstijl en slaapgewoonten. Dan kan je genieten van een goede nachtrust en helemaal ontspannen.

Onze matras configurator helpt je de perfecte matras te vinden.

Waarom kiezen voor een anderhalf persoonsmatras 120x200?

De afmetingen van een matras 120x200 kunnen wat atypisch lijken, maar het is een mooi alternatief voor iemand die meer plaats wil dan een bed van 90 cm breed, maar die niet de nodige oppervlakte heeft voor een tweepersoonsmatras.

Een matras 120x200 is ideaal voor een tiener of alleenstaande. Je kan immers slapen in de gewenste positie, zonder het risico te lopen te vallen, zelfs als je ’s nachts veel woelt. Deze extra ruimte biedt heel wat comfort en een betere slaapkwaliteit.

Een matras 120x200 is vooral gepast in kleinere kamers, waar geen tweepersoonsbed kan staan. Met dit anderhalf persoonsbed boet je niet in aan comfort of goede circulatie in je kamer (wat ook weer bijdraagt tot je algemeen comfort!).

Hoewel een matras 120x200 een atypisch formaat is, heeft Beka® alles in huis wat nodig is voor een anderhalf persoonsmatras: bedbodem of boxspring, matrastopper en kussens. Wat het bedlinnen betreft, hebben beddenspecialisten dit formaat opgenomen in hun collecties en is het verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Vind je ergonomische matras
matrastopper 120x200

Voeg een matrastopper toe

Wil je nog meer comfort voor een optimale en unieke slaapoplossing?

Voeg een matrastopper toe aan je matras 120x200. Er zijn verschillende soorten: Bultex®, Sensus® of zachte latex.

Een kwalitatief hoofdkussen als aanvulling op je ideale bed 

Vergezel jouw matras 120x200 van een Beka® hoofdkussen van superieure kwaliteit. Een degelijk hoofdkussen optimaliseert niet enkel de slaapkwaliteit, maar draagt evenzeer bij aan het vermijden van spierproblemen, allergieën en hygiënegerelateerde problemen. De Beka-collectie hoofdkussens is gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit en biedt een gevarieerde keuze aan vullingen:  

  • Witte eendendons dat natuurlijk zacht comfort biedt, zorgt voor een optimale temperatuurregulatie en geeft een gevoel van warmte af in de winter terwijl het voor frisheid zorgt in de zomer.  
  • Sensus, dat zich perfect aanpast aan de vorm van je hoofd en nek en reageert op de lichaamstemperatuur en het lichaamsgewicht voor een gelijkmatige drukverdeling en een optimale ondersteuning.  
  • Latex, dat een zachte en natuurlijk elastische textuur heeft, met hygiënische, isolerende, thermoregulerende en ventilerende eigenschappen.  
  • Comforel Supreme, dat zachtheid, soepelheid en ondersteuning optimaal combineert en bovendien antiallergisch is.  

Vooraleer dat je een hoofdkussen koopt, dien je rekening te houden met meerdere factoren. Het belangrijkste is dat het hoofdkussen bij jou past op het gebied van ondersteuning en comfort, zeker wanneer je last hebt van rugklachten die vragen om specifieke ondersteuning. Slaap jij op je rug, op je buik of op je zij? Jouw slaaphouding moet in aanmerking genomen worden wanneer je je nieuwe hoofdkussen kiest. Verder is, net zoals dat geldt voor jouw matras 120x200, de keuze van het materiaal essentieel voor het comfort en de levensduur. Kies het juiste kussen uit onze collectie en tover jouw bed om tot de gewenste oase van rust. Zorg ervoor dat jouw hoofdkussen de ideale aanvulling is op jouw Beka® bedbodem en matras 120x200

Ontdek onze matrastoppers
matras 120x200

Stel je ideale slaapssysteem samen

Nadat je een matras 120x200 hebt gekozen, kan je de rest van je slaapsysteem samenstellen. Kies je boxspring, voeteneinde en favoriete stof.

Heb je nog vragen over je matras 120x200 of wens je begeleiding bij het maken van de juiste keuze, dan staan onze experts tot jouw beschikking.

Kom langs in een van onze verkooppunten en ze helpen je met plezier.

Geniet voortaan van je nieuwe matras 120x200 voor een goede nachtrust.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier