Creëer een harmonieuze, elegante ruimte met Beka®accessoires

Maak kennis met de Beka®accesssoires, die stijl en functionaliteit met elkaar verzoenen om van je kamer een elegante, geordende ruimte te maken. Met trots stellen we jou onze collectie accessoires voor, die onmisbare elementen bevat zoals nachtkastjes, opbergkoffers en banken.

Onze nachtkastjes

Ons nachtkastje is ontworpen om jouw bed perfect aan te vullen en een gesofisticeerd vleugje aan je slaapkamer toe te voegen. Het is met zorg ontworpen om bij je boxspring of je bedkamer aan te sluiten, in harmonie met de rest van de stoffencollectie. Zo is het paneel van de lade altijd bekleed met dezelfde stof als het bed. Dit zorgt voor een esthetische eenheid in je slaapkamer.

Naast het esthetische design biedt ons nachtkastje ook handig gebruiksgemak. Het heeft een ruime lade waar je belangrijke voorwerpen voor 's nachts in kunt opbergen, zodat je kamer er altijd netjes opgeruimd uitziet. Op de extra oppervlakken kun je een leeslampje zetten, of een boek of een ander voorwerp leggen dat je tijdens de nacht binnen handbereik wilt hebben. Verkrijgbaar in Oak en Walnut.

Onze bedkoffer

Op zoek naar een elegante oplossing om spullen op te bergen? Dan is onze bedkoffer net wat je nodig hebt. Ons model is ideaal om kledij, speelgoed van je kinderen, jouw boeken of andere waardevolle voorwerpen in op te bergen. Hij laat je toe dat alles buiten het zicht in alle veiligheid te bewaren. Onze bedkoffer is niet alleen een praktische opbergruimte, het is ook een heus decoratief element dat de charme van je interieur tot zijn recht laat komen. Het is namelijk altijd afgewerkt met een bekleding die bij de boxspring of het bedkader van jouw keuze aansluit. Hij is beschikbaar in onze hele stoffencollectie, zodat je een stofje kunt kiezen dat harmonieus bij je stijl en je interieur past. De bedkoffer is 50 cm hoog, 40 cm diep en 140 cm breed.

Onze bedbank

Als je jouw leefruimte graag met een vleugje comfort verrijkt, dan mag onze veelzijdige bank er zeker niet ontbreken. Je kunt die gebruiken als een comfortabele zitplaats om bijvoorbeeld je schoenen makkelijk aan te trekken. Dankzij de verfijnde stijl, krijgt je kamer meteen een elegante uitstraling. Net als bij het nachtkastje en de opbergkoffer, is de stof van de bank op je bed afgestemd.

Bij Beka® hechten we groot belang aan kwaliteit, innovatie en tijdloze esthetiek. Al onze accessoires zijn met zorg ontworpen: zij voldoen niet alleen aan je dagelijkse behoeften, maar geven je interieur ook een vleugje stijl.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier