Boxsprings 160x200 | BEKA

Boxsprings 160x200: wat zijn de voordelen?

Overweeg je een boxspring 160x200 te kopen, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Iedereen wil er een, maar is het een modegril of een echte doorbraak in de beddenwereld? Eén ding is zeker: een boxspring is elegant, verfijnd, luxueus en doet ons denken aan de heerlijke hotelnachten op vakantie. Het is ook een slaapsysteem dat je doet genieten van een herstellende en zalige nachtrust. 

De luxueuze look van boxsprings 160x200

Boxsprings 160x200 (zelfs het model 180x200) vind je standaard in moderne hotelkamers dankzij hun luxueuze uitstraling: de mooie esthetische kwaliteit en royale afmetingen doen je meteen zin krijgen om er eindeloos in te cocoonen. Dankzij de aanpassingsmogelijkheden (bekleding van de bedbodem, hoofdborden, poten, ...) past elk model harmonieus in verschillende interieurs.

Bij Beka® heeft elke boxspring zijn eigen identiteit, gekenmerkt door de bekleding, de breedte en afgeronde hoeken en de uitgebreide keuze aan stoffen. Je past hem aan je eigen stijl aan en hij geeft cachet aan je slaapkamer.

Boxsprings 160x200 | BEKA

Het comfort van boxsprings 160x200

Maar het succes van boxsprings 160x200 is niet alleen te danken aan de luxueuze uitstraling. Bij een kwalitatief model is het comfort overduidelijk: met een zorgvuldig ontworpen bedbodem en matras kies je de stevigheid die je wenst voor een diepe, herstellende slaap zodat je elke dag fris en in topvorm kan beginnen.  

Beka® zorgt voor een ergonomische positie van je wervelkolom zodat je van kop tot teen comfort ervaart: een knusse plek van puur welzijn, waarin je ‘s ochtends wil blijven liggen.

Elektrische boxsprings 160x200 voor nog meer weelde

Elektrische boxsprings 160x200: het ultieme comfort. Als je op zondagochtend ontbijt op bed wil, of ‘s avonds comfortabel televisie wil kijken of een boek wil lezen, dan is een elektrisch model een uitstekende keuze. Dankzij de vele verstelmogelijkheden ervaar je comfort als nooit tevoren. Maar als je gewoon de pijn in je benen of rug wil verlichten na een lange dag stappen, dan kan je de boxspring aanpassen aan de ideale positie voor een heerlijke, herstellende nachtrust.

De ‘juiste’ hoogte van boxsprings 160x200

Een boxspring 160x200, die traditioneel hoger is dan een klassiek bed, biedt een ongelooflijk gebruikscomfort: met aangepaste poten kan je een hoogte tussen 55 en 65 cm kiezen, waardoor je gemakkelijk in en uit bed kan. Dat comfort lijkt misschien onbelangrijk, maar naarmate je ouder wordt, draagt het bij aan je algemeen welzijn. Denk ook aan het belang ervan tijdens de zwangerschap, wanneer je rug zwaar op de proef gesteld wordt.

De uitstekende ventilatie van boxsprings 160x200

Op een meer technisch niveau is een boxspring 160x200 ook een uitstekende keuze omwille van de ventilerende eigenschappen: hij bestaat uit een bedbodem met pocketveren en biedt een uitstekende luchtcirculatie via de spiralen. Op die manier wordt de temperatuur van het bed beter gereguleerd. Dat geeft een onbetwistbaar gevoel van welzijn en maakt de slaapomgeving gezonder. Die natuurlijke ventilatie zorgt er ook voor dat de boxspring langer meegaat.

Boxsprings 160x200 à la carte, met Beka®!

Met al deze kwaliteiten lijkt de keuze voor een boxspring 160x200 evident, niet? En als je er ‘de mooiste plek ter wereld’ van wil maken, kan je rekenen op de expertise van Beka® en je eigen stijl toevoegen.

Om dat te doen keek ontwerper Victor Khramov naar mode- en meubelstoffen om een evenwichtige keuze te maken. “We zochten niet alleen naar kleurschakeringen, maar ook naar verschillende texturen. We hebben zelfs afwerkingen in fluweel en in leder.” Alle details werden zorgvuldig bestudeerd om het luxueuze aspect te benadrukken, in verschillende stijlen: stiksels, knopen, notenhouten of eikenhouten poten, enzovoort.

Aarzel niet om de Beka®-experts om raad te vragen om de boxspring 160x200 te ontwerpen die bij jou en bij je interieur past. We staan klaar om je te helpen!

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier