Beka<sup>®</sup>-boxspring in Future Blossom-stof

Ontdek de nieuwe Beka®-stoffen

Beka® breidt het gamma stoffen uit waarmee jij je eigen bed kan samenstellen. Dat betekent nog meer keuze en nog meer mogelijkheden om jouw bed af te stemmen op je persoonlijkheid en slaapkamerinrichting. Ontdek in dit artikel de nieuwe stoffen en hun bijzonderheden.

Stoffen geïnspireerd door de natuur

Bosgroen, palissander, ... De nieuwe kleuren van de Beka®stoffen vinden hun oorsprong in de natuur. Warme kleuren die inspireren tot sereniteit en je kalmeren als je na een hectische dag in bed stapt.

Hoe kiest je jouw stof met Beka®?

Heb je al gehoord van Choose & Snooze? Daarmee kan je het bed van je dromen creëren. Je kan alle elementen van je bed kiezen: boxspring, afmetingen, hoofdbord, poten, stof en je kwaliteitsmatras (een harde matras, zachte matras, stevige matras, …)

We weten hoe belangrijk het is om goed te slapen. Daarom hebben wij deze mogelijkheid ontwikkeld om jou het ideale bed voor te stellen, het bed dat perfect bij jou past. Er is dus geen excuus om je niet op je gemak te voelen in je kamer als je gaat slapen.

Als kers op de taart: de nieuwe stoffen zijn gemaakt uit gerecycleerde materialen

Zoals de natuur ons inspireerde tot de kleuren van onze nieuwe stoffen, hielp zij ons ook bij het vinden van de manier om ze te maken. Met dit nieuwe gamma wilden wij duurzame, 100% gerecycleerde stoffen creëren om onze ecologische aanpak voort te zetten (zoals we ook doen met onze bijdrage aan Valumat.)

Wat is een duurzame stof?

Er is geen precieze definitie van wat een duurzaam weefsel is. Iedereen heeft zijn eigen mening. In het algemeen moet een duurzame stof op een milieuvriendelijke manier zijn vervaardigd, hetzij qua fabricageproces, hetzij qua gebruikte materialen of qua milieu-impact.

Onze stoffen zijn duurzaam omdat we voor de productie ervan gerecycleerde materialen hebben gebruikt. Het doel is de verschillende beschadigingen die door het productieproces worden veroorzaakt, te beperken. Daardoor kunnen we het ontstaan van productieafval verminderen. Door gerecycleerde materialen te gebruiken voor onze nieuwe reeks stoffen, willen we op onze manier een positieve impact hebben op het milieu. Door voor deze ontwerpen te kiezen, draag jij ook je steentje bij aan onze planeet.

Weet je niet zeker welke stof je moet kiezen?

De aankoop van een bed kan een groot deel van je budget in beslag nemen. Bovendien is het een meubelstuk dat verschillende jaren dienst moet doen. Daarom is het belangrijk dat je goed nadenkt over de verschillende keuzemogelijkheden. Twijfel je tussen verschillende kleuren en materialen? Raak je er niet uit of een bepaalde toon past bij de inrichting van je kamer? Geen probleem. Je kan verschillende stalen gratis online bestellen en rechtstreeks naar je thuis laten sturen. Zo kan je ze in de kamer in kwestie testen en de stof kiezen die je het mooist vindt.

Goed advies inwinnen

Heb je meer informatie nodig over een product? Heb je een vraag? Je vindt veel informatie over onze bedden, onze expertise en onze waarden op onze website. Bovendien kan je dankzij onze matras configurator met enkele vragen te weten komen welke Beka® ergonomische matras het meest geschikt is voor jou (afhankelijk van je slaapgewoonten en morfologie).

Je kan ons ook per e-mail bereiken, hetzij via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen naar het volgende adres: info@beka.be . Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Aarzel niet om een van onze verkooppunten te bezoeken om onze Beka®-adviseurs te ontmoeten. Het kan de beste manier zijn om jou te helpen een bed te kiezen. Zij zullen al je vragen over bedden kunnen beantwoorden.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier