Beka<sup>®</sup>-bed met opbergruimte

Kleine slaapkamer, veel opbergruimte met je Beka®-bed

Heb je een kleine slaapkamer en wil je ze niet volproppen met kasten? Dan is het Beka®-bed met opbergruimte de ideale oplossing voor jou. In dit artikel leggen wij je de voordelen van zo’n bed uit en geven we advies bij de keuze ervan.

Wat is een Beka®-bed met opbergruimte?

Deze bedden van het merk Beka® combineren praktische opbergruimte onder de lattenbodem met elegantie, een unieke stijl die je zelf creëert en onvergelijkbare kwaliteit.

Opbergruimte

Dit bed staat bekend om zijn praktische opbergruimte. In plaats van schoenendozen in een hoek van de kamer te stapelen of een kast vol te proppen met winterlakens, heb je plek om ze onder het bed te zetten en zijn ze beschermd tegen stof.

Naast het praktische, is het bed esthetisch ook veel aantrekkelijker. Alleen het bed en een paar decoratieve elementen zijn zichtbaar wanneer je de slaapkamerdeur opent. Voel je dus op je gemak terwijl je je neervlijt op de mooiste plek ter wereld voor een vredige nacht.

De elegantie van Beka®

Beka® biedt de mogelijkheid om een bed te creëren dat past bij jouw stijl door zelf de verschillende elementen te kiezen. Zo kan je kiezen uit:

  1. Het bedframe met opbergruimte
  2. Het hoofdeinde
  3. De stof van de bekleding
  4. Het voeteneinde
  5. De ergonomische matras

Voor elk element is een ruime keuze beschikbaar, zodat je een uniek bed samenstelt. Zo kan je bed volledig worden afgestemd op de look van je slaapkamer. Het bed met opbergruimte past niet alleen bij jouw stijl, maar ook bij je slaapbehoeften. Je kan namelijk ook de matras  kiezen (harde matras, zachte matras, tweepesoonsmatras  of eenpersoonsmatras ...) die past bij je lichaamstype en gewoonten.

Ontdek onze brochure om jouw bed met opbergruimte samen te stellen.

Beka®-kwaliteit

Ons credo sinds het begin: kwaliteit. Wij streven er elke dag naar om een hoge kwaliteit te leveren voor ons maatwerk  met de nieuwste technologie. Dat streven om altijd uitstekende kwaliteit te bieden, heeft ertoe geleid dat wij erkend zijn als hofleverancier.

Het Beka®-bed met opbergruimte: een beetje techniek

Het Beka®-bed heeft een Balance-bedbodem. Dat is een unieke bedbodem met drie flexibele houten latten. Op die manier houdt het TriBALANCE-systeem rekening met elke kleine beweging die je 's nachts maakt. In 2016 ontving Beka® de internationale "red dot design award" voor haar strakke en tot in de puntjes afgewerkte bedbodems.

Enkele technische details over het Beka®-bed met opbergruimte:

  • Mogelijkheid om het slaapoppervlak te vergroten: in één keer met een enkele matras en in twee keer, door twee aparte matrassen te kopen (eenpersoonsmatrassen )
  • Stevig frame: tot 15 kg opbergruimte onder elk slaapoppervlak
  • Grote opbergruimte van 27,4 cm of 24 cm hoog (afhankelijk van de lighoogte)
  • Gemakkelijke toegang tot de opbergruimte dankzij het geïntegreerde krikmechanisme (3 standen)

Heb je nog vragen over het Beka®-bed met opbergruimte?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen of kom naar een van onze verkooppunten  om vragen te stellen aan onze adviseurs. Zij kunnen je adviseren over de beste keuze van bed voor jouw behoeften.

Als je liever thuis blijft om de wereld van Beka® te ontdekken, surf dan naar onze website.  Ontdek welke matras kiezen  afhankelijk van je lichaamstype en slaapgewoonten, door de vragen uit onze matras configurator te beantwoorden.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier