Onze Cosmopolitan matras werd bekroond met het ‘TA Approved’-label!

Onze Cosmopolitan matras werd bekroond met het ‘TA Approved’-label!

Alle Beka®-producten worden ontworpen en gemaakt om je een stap dichter bij jouw beste plek ter wereld te brengen. Dat hoef je niet zomaar van ons aan te nemen. Ook onafhankelijke tests en onderzoeken bewijzen regelmatig dat onze matrassen en boxspring bij de absolute top behoren. Neem nu de Cosmopolitan pocketverenmatras. Die mag sinds kort het exclusieve label ‘TA Approved’ (goedgekeurd door Test Aankoop) dragen! Dat ‘TA Approved’-label is redelijk nieuw. We leggen je graag even uit wat het inhoudt.

Een initiatief van Test Aankoop
Al meer dan 60 jaar staat Test Aankoop in België bekend als expert in het testen van producten en diensten. Recent lanceerde de consumentenorganisatie een nieuw labelconcept: ‘TA Approved’ (goedgekeurd door Test Aankoop).

Lokaal, redelijk geprijsd en van goede kwaliteit
Met ‘TA Approved’ wil Test Aankoop naar eigen zeggen ‘op zoek gaan naar lokale Belgische producten met redelijke prijzen en een goede kwaliteit’. De erkenning wordt toegekend na een marktonderzoek, contacten met de fabrikant en een conformiteitstest in het labo van Test Aankoop.

Test Aankoop onderzocht onze Cosmopolitan pocketverenmatras. Die wordt in België gemaakt en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Beka® Cosmopolitan pocketverenmatras slaagde voor alle aspecten van de tests en mag dus trots het label ‘TA Approved’ dragen.

De Cosmopolitan matras is een hoesmatras met Pocketverenkern afgedekt met HR-schuim met 7 ergonomische comfortzones. Ze is verkrijgbaar in een Soft, Medium of Firm ligcomfort.

Benieuwd naar alle comforttypes en afmetingen? Ontdek de Cosmopolitan matras hier

Niet zeker of onze Cosmopolitan de geschikte matras is voor jou?
Probeer de Matrasconfigurator