Lattenbodems - Manueel verstelbaar

Manueel verstelbare lattenbodems

Combineer de ergonomisch verantwoorde ondersteuning van een lattenbodem met de schoonheid en charme van een echt Beka®-bed. Deze lattenbodems zijn met de hand verstelbaar. Je kan ze makkelijk in de comfortpositie plaatsen die je het best ligt … en waarin je het aangenaamst ligt.

Voor wie zijn manueel verstelbare lattenbodems bestemd?

Manueel verstelbare lattenbodems zijn vooral handig voor mensen die speciale ondersteuning en comfort nodig hebben, bijvoorbeeld bij chronische pijn of houdingsproblemen. Ook als je je bed deelt met iemand anders is een manueel verstelbare lattenbodem interessant. Je kan namelijk de ondersteuning individueel afstemmen op elke persoon.

Manueel verstelbare lattenbodems zijn over het algemeen duurder dan gewone lattenbodems, maar zijn van betere kwaliteit en bieden meer comfort.

Balancer II (Plus)

Balancer II (Plus)

Houten lattenbodem met TriBALANCE systeem, voorzien van manueel verstelbare rugsteun

Lees meer
Sensitec I (Plus)

Sensitec I (Plus)

Houten lattenbodem met driedimensionale veerkracht dankzij uniek ophangsysteem, voorzien van manueel verstelbare hoofdsteun

Lees meer
Sensitec II (Plus)

Sensitec II (Plus)

Houten lattenbodem met driedimensionale veerkracht dankzij uniek ophangsysteem, voorzien van manueel verstelbare hoofd- en rugsteun

Lees meer

VIND EEN BEKA®-VERKOOPPUNT BIJ JOU IN DE BUURT

Ontdek hier