Beka® bedden bieden een ongeëvenaarde slaapervaring, die het esthetische met welzijn verzoent

In dromenland onderscheidt ons merk Beka® zich als geen ander en nodigt jou uit om een duik te nemen in een zee van verkwikkende nachtrust.

Met onze Beka® bedden en bedkaders stellen we jou verschillende opties voor om aan je behoeften en je voorkeuren op gebied van comfort en esthetiek te beantwoorden. In ons assortiment vind je gewone bedkaders maar ook bedden die alles in één zijn, met een geïntegreerde opbergruimte.

Onze bedkaders

Onze bedkaders kan je combineren met elke lattenbodem uit ons assortiment. Deze lattenbodems staan erom bekend dat ze een goede ondersteuning bieden en zich tijdens je slaap aan de contouren van je lichaam aanpassen. Verder bevorderen ze een goede luchtcirculatie, wat voor een optimale warmteregeling zorgt. Dankzij de bedkaders die beschikbaar zijn in talrijke stoffen kan je de meer technische lattenbodem perfect inkleden. Zo ontstaat een esthetisch en elegant box-effect. Deze combinatie biedt jou het comfort van een traditionele lattenbodem en het aantrekkelijke uiterlijk van een bedkader.

Bekijk onze bedkader

Onze Storage Bedden

Anderzijds stellen we jou ook bedden voor die alles in één zijn, met een geïntegreerde opbergruimte. Bij deze modellen zijn de lattenbodem en het kader met elkaar verbonden en kun je de lattenbodem niet apart kiezen. Deze bedden bieden een praktische oplossing om de ruimte van je slaapkamer te optimaliseren. Dankzij de geïntegreerde opbergruimte kan je de ruimte onder het bed maximaal benutten. Dit is een handige oplossing om je dekens, hoofdkussens, slaapkleren en andere voorwerpen netjes op te bergen.

Alle producten van Beka® combineren hoogwaardige materialen met een esthetisch ontwerp om een comfortabele, functionele slaapervaring tot stand te brengen, of je nu kiest voor een bedkader met een klassieke lattenbodem om die in te kleden ofwel voor een Storage Bed. Wat je ook kiest, onze Beka®bedden en bedkaders verzekeren jou een perfecte combinatie van comfort, esthetiek en praktisch gemak om in je slaapkamer een stijlvolle oase van rust te creëren.

Bekijk onze storage bed

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier