Lattenbodems - Elektrisch verstelbaar

Elektrisch verstelbare lattenbodems

Ervaar pure luxe en geniet van uniek comfort met onze elektrisch verstelbare lattenbodems. Ze zijn verstelbaar ter hoogte van je hoofd, rug en knieën. Even met een druk op de knop lig je helemaal zoals jij het wil. Heerlijk! 

Waarom investeren in een elektrisch verstelbare lattenbodem?  

Er zijn verschillende redenen om een elektrisch verstelbare lattenbodem te kopen: 

  1. Gebruiksgemak: de elektrisch verstelbare lattenbodems zijn gemakkelijker in gebruik dan manueel verstelbare lattenbodems. Met slechts een druk op de knop kan je de stevigheid van de latten regelen. 
  2. Aanpasbaarheid: als je je bed met iemand deelt die andere comfort nodig heeft dan jij, kan een elektrische lattenbodem een betere optie zijn, omdat iedereen zich dan onafhankelijk kan aanpassen. 
  3. Spitstechnologie: elektrisch verstelbare lattenbodems zijn uitgerust met de laatste nieuwe technologieën om je slaapervaring te verbeteren. 

Kortom, een elektrisch verstelbare lattenbodem is een goede keuze als je een comfortabele en aanpasbare bedbodem zoekt die je kan personaliseren en die gemakkelijk is in gebruik.

Download de brochure van onze lattenbodems
Balancer III (Plus)

Balancer III (Plus)

Elektrisch verstelbare houten lattenbodem met TriBALANCE systeem, voorzien van verstelbare hoofd-, rug- en kniesteun

Lees meer
Motion III

Motion III

Elektrisch verstelbare houten lattenbodem met Ergo-guide technologie, voorzien van verstelbare hoofd-, rug- en kniesteun

Lees meer
Sensitec III (Plus)

Sensitec III (Plus)

Elektrisch verstelbare houten lattenbodem met driedimensionale veerkracht dankzij uniek ophangsysteem, voorzien van elektrisch verstelbare hoofd-, rug- en kniesteun

Lees meer

VIND EEN BEKA®-VERKOOPPUNT BIJ JOU IN DE BUURT

Ontdek hier