Pocketvering matrassen van Beka

Pocketvering matrassen

Het voordeel van pocketveren matrassen van Beka

Pocketvering is het resultaat van een ingenieuze technologie: de kern van je ergonomische matras bestaat uit een laag gevuld met dicht op elkaar geplaatste pocketveren, die voor een gelijkmatige verdeling van de druk op je matras zorgen. Door deze kernlaag van pocketvering matrassen in ergonomische comfortzones in te delen, kan je lichaam in een perfecte houding op deze matras rusten. Een verkeerde houding tijdens je slaap is een euvel dat zich ’s morgens manifesteert in allerlei klachten: rugpijn, stramme spieren, humeurigheid. Terwijl je toch had verwacht dat je na een flink nachtje slapen fris en monter uit bed rolt. Met een pocketvering matras voorzien van comfortzones, ruim je deze klachten zo van de baan.

Een ander voordeel van pocketvering matrassen is dat de specifieke samenstelling van deze matras voor een goede ventilatie zorgt. Terwijl je slaapt, scheidt je lichaam vocht af in de vorm van zweet en verlies je warmte. Een matras die dit vocht en deze warmte niet correct afvoert, vormt een ideale voedingsbodem voor huismijt en schimmels. Die gedijen geweldig in een vochtige, broeierige omgeving en scheiden op hun beurt stoffen af die jou heel wat last kunnen bezorgen. Heel wat mensen met een allergische aanleg, slapen niet zo goed omdat ze op een ongezonde matras liggen. Met een pocketvering matras los je dit makkelijk op: de perfecte ventilatie voorkomt dat er een omgeving ontstaat waarin vocht en warmte worden vastgehouden. En zo krijgen huismijt en schimmels geen kans om zich te ontwikkelen.

Ontdek hieronder onze verschillende formaten voor eenpersoons- en tweepersoons pocketvering matrassen :

Pocketvering matrassen

De uitstraling van pocketvering matrassen

Naast de aantrekkelijke voordelen die een pocketvering matras van Beka biedt, haal je ook een prestige matras in huis. Pocketvering matrassen zijn luxe matrassen bij uitstek. De zorgvuldige selectie van materialen van topkwaliteit en de eisen die wij aan onze leveranciers stellen, staan garant voor de beste pocketvering matras die op de markt te vinden is.

Een pocketvering matras van Beka valt in de eerste plaats op door de elegante, onberispelijke afwerking. Al bij de eerste oogopslag zie je gewoon hoeveel zorg er aan het maakwerk is besteed. Heel wat modellen van onze pocketvering matrassen zijn handgenopt, een techniek die met de nodige nauwkeurigheid en zorg is uitgevoerd. Maar ook vanbinnen gaan meesterlijk vakmanschap en innovatieve slaaptechnologie hand in hand om jou een pocketvering matras voor te stellen die in alle opzichten aan het verwachte slaapcomfort beantwoordt.

Deze uitstraling die Beka garandeert, is een grote meerwaarde wanneer je als klant ook dat ietsje meer van je matras verwacht. Wie zich afvraagt welke matras kopen en resoluut voor klasse wil gaan, komt vanzelf bij ons aanbod terecht. De kwaliteitsvolle afwerking, de hoogtechnologische innovaties via de nieuwste soorten pocketveren, en de integratie van maar liefst zeven comfortzones maken van de pocketvering matras van Beka meer dan gewoon een hebbeding: dit is klasse die op jouw behoeften is afgestemd.

Pocketvering matrassen

Garandeer je nachtrust met een pocketvering matras

Een groot deel van ons leven brengen we in bed door. Als mens heb je nu eenmaal die biologische behoefte om voldoende te rusten. Dit dag/nachtritme vertaalt zich in een afwisseling van overdag actief in de weer zijn en ’s nachts je batterijen weer opladen voor de volgende dag. Dit biologische ritme kun je een handje toesteken door op een goede matras te slapen. Pocketvering matrassen zijn ideaal om je een perfecte nachtrust te verzekeren. Je lichaam wordt op evenwichtige wijze door de veren ondersteund, waardoor je spieren zich tijdens je slaap voldoende ontspannen en je in de juiste houding neerligt.

Na een nachtje op je pocketvering matras, word je de volgende morgen als herboren wakker. Je lichaam heeft zich volledig kunnen ontspannen en lag daarbij nooit in een verkeerde houding, ook niet als je in je slaap veel omwoelt. De pocketveren in je pocketvering matras passen zich telkens aan de nieuwe houding tijdens je slaap aan, zodat je lichaam altijd correct ondersteund blijft en goed uitrust.

En een goede nachtrust is een van de belangrijkste factoren die de kwaliteit van je nieuwe dag bepalen. Wie goed uitgeslapen is, reageert veel alerter en is ook creatiever in zijn of haar bezigheden. Dit bevordert jouw tevredenheid over je kunnen en komt je zelfvertrouwen zeker ten goede. Met een pocketvering matras doe je jouw nachtrust niet alleen een plezier, maar zorg je er ook voor dat je overdag met de nodige energie uit de startblokken komt.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier