pocketvering matras 140x200

pocketvering matras 140x200

De pocketvering matras 140x200 van Beka: jouw perfecte oplossing op maat

Goed begonnen is half gewonnen, zegt een wijs spreekwoord. Wanneer je ’s morgens wakker wordt, ben je inderdaad best goed uitgerust om er weer flink tegenaan te gaan. Slaap je de laatste tijd minder goed? Dan is het misschien tijd voor een nieuwe ergonomische matras. Groot gelijk om even in het aanbod van Beka te grasduinen. Kwaliteit staat hoog op ons prioriteitenlijstje, maar jouw comfort natuurlijk ook. Hier krijg je alvast een voorproefje van waar wij aandacht aan besteden, aan de hand van de verschillende mogelijkheden voor een pocketvering matras 140x200.

Als het om slaapcomfort gaat, zijn pocketveren een geweldige optie. Deze veren zitten in een goed bestudeerde concentratie in de kernlaag van je matras verwerkt. Concreet betekent dit dat je op een dergelijke matras een perfecte ondersteuning krijgt terwijl je slaapt. Door het veervermogen in bepaalde zones te variëren, creëren we bovendien een aantal comfortzones, bijvoorbeeld ter hoogte van de heupen. De meeste van onze pocketveermatrassen hebben zeven comfortzones. Dit betekent dat je bij Beka altijd het neusje van de zalm krijgt wat perfect ligcomfort betreft.

Maar naast de consistentie van je matras, spelen de afmetingen van je ligoppervlak in bed ook een rol. Beka heeft een ruim aanbod waarin je kunt kiezen voor een pocketvering matras 140x200 als standaardmaat voor je bed. Welke matras kopen? Alles hangt af van hoe je jouw pocketveermatras verder aangevuld wilt zien: zo zijn er verschillende matrasdiktes, die variëren van modellen van 22 cm hoog (bijvoorbeeld ons model Allure, die veren van 12 cm hoog bevat en in totaal 22 cm hoog is) tot modellen van maar liefst 34 cm hoog (zoals onze Duchesse). Elke afmeting heeft specifieke andere eigenschappen die voor jouw keuze belangrijk zijn. Want niet iedereen is gelijk, en wij weten heel goed dat je liever een matras kiest die volledig op jouw slaapbehoeften is afgestemd.

pocketvering matras 140x200

Diverse uitvoeringen van onze pocketvering matras 140x200: een beknopt overzicht

Via onze website heb je toegang tot onze brochure waarin een overzicht van onze pocketveermatrassen staat. Om het raadplegen van dit handige instrument te vergemakkelijken, vatten we hier even de diverse kenmerken samen. Zo kun je snel het ideale model vinden voor je nieuwe pocketvering matras 140x200.

Er worden in totaal vier kenmerken onder de loep genomen in onze brochure: de hoogte, het type veren, de comfortlaag en de samenstelling van de hoes. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van allergieën, dan kies je best voor een tijk die uit hypoallergeen materiaal is samengesteld. Of wil je graag een matras die jou in de winter dat extra warme gevoel geeft? Dan is een pocketveermatras met een hoes met zomerzijde en winterzijde zoals het model Dedicace helemaal jouw ding. Ook de comfortlaag die de veren in je nieuwe pocketveermatras afdekt, kan voor jou een doorslaggevende factor zijn om je keuze te bepalen. Want elk type comfortlaag biedt je andere voordelen. Zo kan de drukverlagende eigenschap van een Soft-Latex comfortlaag voor jou een absolute must zijn. In dat geval is het model Elite een mogelijke optie.

In functie van de breedte van je bed, kun je bij Beka een matras met de gewenste afmetingen vragen: een pocketvering matras 140x200 is een veel gevraagde maat, maar ook andere afmetingen zijn geen probleem. Zo kun je een pocketvering matras 90x200 bestellen als je een eenpersoonsbed van een nieuwe matras wilt voorzien. Verder hebben we voor tweepersoonsbedden ook een pocketvering matras 160x200 en zelfs een pocketvering matras 180x200. Dankzij deze veelzijdigheid in afmetingen, staan er geen beperkingen op je keuzemogelijkheden.

pocketvering matras 140x200

De voordelen van een pocketvering matras 140x200

Na een drukke dag is het altijd zalig om de deur van je slaapkamer te kunnen dichttrekken en je knus in je bed te nestelen. Even tijd voor jezelf, en even rust voor je lichaam en je geest. Om dit moment van welzijn intenser te beleven, is een goede matras natuurlijk meer dan welkom. Een matras met pocketveren heeft het grote voordeel dat het jouw lichaam correct ondersteunt, zodat je alle spanningen en stress rustig van je af kunt zetten zonder dat je lichamelijk gespannen blijft. Met een pocketvering matras 140x200 van Beka ben je alvast goed vertrokken richting dromenland. Tijdens je slaap zorgen de pocketveren voor een juiste drukverdeling, en dankzij extra comfortzones wordt je lichaam overal correct ondersteund.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier