Pocketvering matras 180x200

Pocketvering matras 180x200

Meer plaats in bed met een pocketvering matras 180x200

Ook als koppel is slaapcomfort voor jou een prioriteit. Jullie hebben allebei een dagtaak die niet mis is, een reden te meer om ervoor te zorgen dat je voldoende slaap kunt krijgen om overdag elke dag opnieuw paraat te blijven. Maar misschien ben jij iemand die ’s nachts onrustig slaapt en veel ligt te woelen, of omgekeerd, word je tijdens je slaap onwillekeurig wakker omdat je wederhelft veel in zijn of haar slaap beweegt. Een bredere ergonomische matras is in dergelijk geval een oplossing. Ook wanneer een van beiden een groot lichaamsvolume heeft, kan dit bij smallere matrassen een zeker onevenwicht doen ontstaan. Met een pocketvering matras 180x200 los je dit probleem op.

De pocketvering matras 180x200 van Beka is echter veel meer dan gewoon een matras die meer plaats biedt. Het is het resultaat van een doordacht ontwerp op basis van de allernieuwste ontwikkelingen op gebied van pocketveren-technologie. In ons aanbod heb je de mogelijkheid om te opteren voor hoogwaardige Temporis pocketveren, een zandlopervormige variant op de klassieke tonvormige pocketveren. Deze pocketveren zijn thermisch gehard, dit betekent dat ze aan een proces onderworpen zijn om de duurzaamheid en vormvastheid van het gebruikte staal te verbeteren. Wanneer je voor een dergelijke pocketveermatras kiest, slaap je op pocketveren die bij elke beweging correct indrukken en daarna hun oorspronkelijke vorm terug aannemen. Zo gaat je matras langer mee, zelfs wanneer je als slaper een verwoede woeler in bed bent. De unieke veerkracht van jouw pocketvering matras 180x200 zorgt ervoor dat je rustig kunt verderslapen, ook als een van jullie veel in zijn slaap beweegt.

pocketvering matras 180x200

Kwaliteit troef met een pocketvering matras 180x200

Meer ruimte in bed is voor iedereen natuurlijk aardig meegenomen als extraatje wanneer je van matras verandert. Maar de pocketvering matras 180x200 heeft nog tal van andere troeven die niet te versmaden zijn. De comfortlaag die bij de productie van de matras bovenop de kern van pocketveren wordt aangebracht, is naargelang het model in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo gebruikt Beka het materiaal Soft-Latex, dat bijzonder veerkrachtig en drukverlagend is. Bovendien is dit een materiaal van natuurlijke oorsprong. Ook Sensus® is een drukverlagende comfortlaag, gemaakt op basis van traagschuim. Traagschuim is een visco-elastisch product dat op lichaamstemperatuur en gewicht reageert. Concreet betekent dit dat het zich aan de vorm van je lichaam aanpast, en daarna zijn oorspronkelijke vorm terug aanneemt.

Aan ander element dat bijdraagt tot de kwaliteit van jouw pocketvering matras 180x200 is het materiaal dat voor de tijk wordt gebruikt. Een hoes van hypoallergene materialen kan aangewezen zijn als een van jullie last heeft van bepaalde allergieën. Als je de hoes liever af en toe eens afritst om die te wassen, dan kun je opteren voor een model met een hoes van wasbare wol of Climawatt®. Sommige modellen hebben trouwens de mogelijkheid om ze naargelang het seizoen om te keren. In dat geval is de pocketvering matras 180x200 voorzien van een zomerzijde (van duurzame Climawatt®, comfortabel en zacht, met uitstekende ventilatie) en een winterzijde (met een tijk van wol/cashmere/zijde voor meer warmte). Op basis van je persoonlijke wensen en voorkeuren, kun je uit deze mogelijkheden een model kiezen dat het best aan je verwachtingen beantwoordt.

Een laatste element dat van de pocketvering matras 180x200 een onklopbare keuze maakt, is de dikte van de matras. Variërend van een standaard hoogte van 22 cm tot maar liefst 34 cm dik bij ons topmodel Duchesse, heb je de mogelijkheid om een dikte te selecteren die in functie van je slaapgewoonten het beste gevoel van ondersteuning zal verzekeren. Iedere voorgestelde dikte van onze luxe matrassen is het resultaat van de samenstelling van de voorziene kern met de gekozen veren, afgewerkt met een comfortlaag die jou extra ligcomfort zal verzekeren. De combinatie van deze elementen bepaalt de uiteindelijke dikte van het model.

Wil je weten welke matras kiezen, dan hebben we voor jou een handige tool om je te helpen een nieuwe pocketvering matras 180x200 in ons gamma te selecteren. Een online matras configurator helpt jou in enkele stappen om in het assortiment een model te selecteren dat volledig aan jouw profiel als koppel beantwoordt. De configurator stelt een selecte keuze voor, waar je dan jouw definitieve keuze uit maakt. Je selecteert de gewenste afmetingen en als laatste ook het gewenste ligcomfort (soft, medium of firm), naargelang je slaapgewoonten.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier