Prestige matras

Prestige matras

Een prestige matras... dankzij Beka ook voor jou!

Wanneer je slaapcomfort begint te tanen en je nachtrust niet meer dat is, is het misschien tijd om een nieuwe ergonomische matras te overwegen. Het gebeurt vaak dat men impulsief een mooi ogende matras aanschaft, maar na een tijdje blijkt dat de kwaliteit niet echt om over naar huis te schrijven is. Ofwel is de kwaliteit van je matras op zich wel oké, maar heb je een matras gekocht die gewoon niet op je behoeften is afgestemd. Dat kan een aantal problemen met zich meebrengen, die na een tijdje gaan doorwegen. Wanneer je ’s morgens wakker wordt en je niet uitgerust voelt, hoewel je klok toch vertelt dat je een voldoende aantal uren hebt geslapen, dan moet er in je hoofd een belletje gaan rinkelen. Jouw nachtrust is immers van groot belang voor je welzijn overdag. Misschien heb je al vaker overwogen om de matras waar je nu op slaapt te ruilen voor een prestige matras. Het feit dat je niet goed slaapt, is al een eerste, belangrijke aanzet om aan verandering te denken. Maar Beka heeft nog een paar andere troeven in haar mouw zitten, die jou vast zullen overtuigen om de stap te zetten. Want wie zegt er nu nee tegen lekker slapen en ontspannen wakker worden?

Een prestige matras zoals je die bij Beka zult vinden, heeft een onbetaalbaar kantje: je slaapcomfort. Als je heel wat slechte nachten achter de rug hebt, zul je dit vast volmondig beamen. Tijd dus om die frisse wind door je slaapkamer te laten waaien en een andere matras te kiezen, want jouw nachtrust hou je best heilig. Dat is een meerwaarde die niet in cijfers uit te drukken is. Bovendien zul je verrast staan over de betaalbaarheid van onze luxe matrassen. Al onze modellen zijn gemaakt op basis van recente technologieën en de nieuwste evoluties op gebied van slaapcomfort. Als basis kun je opteren voor een prestige matras in een uitvoering met een kern van GELTEX®, een gepatenteerde uitvinding die gekenmerkt wordt door een open celstructuur. De luchtigheid van dit materiaal garandeert een perfecte ventilatie. GELTEX® onderscheidt zich verder door het uitstekende ondersteuningsvermogen. Een andere optie vormen onze matrassen met een pocketverenkern. Dankzij een zevental ergonomische comfortozones, bieden deze matrassen een absoluut ligcomfort. Maar een prestige matras betekent comfort in zijn meest absolute vorm dankzij een comfortlaag en een hoes met uitzonderlijke eigenschappen. In functie van je persoonlijke behoeften opteer je voor hypoallergene materialen, of voor extra zachtheid en warmte. Onze matras configurator is een geweldige tool die jou zeker op weg kan helpen om een model te vinden dat perfect op jouw persoonlijke situatie en slaapgewoonten is afgestemd.

prestige matras

Een volledig personaliseerbare prestige matras

Exclusiviteit betekent voor Beka veel meer dan kwaliteitsvolle materialen. Voor ons staat jouw slaapervaring centraal. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijke configurator ontwikkeld, die jou begeleidt in je keuze om te bepalen welke matras je best koopt. Een zestal vragen en antwoorden zetten je op weg naar een beperkte selectie mogelijkheden uit het ruime aanbod. Om je prestige matras volledig op jouw unieke profiel af te stemmen, kun je het gekozen model daarna verder personaliseren. Zo zijn de lengtematen heel flexibel, gaande van de Franse lengtemaat van 190 cm tot de Belgische standaard van 200 cm, maar ook een lengte van 210 cm en zelfs 220 cm, zoals bij onze noorderburen, behoren tot de veel gevraagde opties. Want voor ons is de klant koning.

En nu we het toch over woordspelingen hebben: Beka mag zich met trots hofleverancier van België noemen. Inderdaad: ook het koninklijke hof is bij ons klant. Om hofleverancier te zijn, moet een bedrijf aan strenge kwaliteitsvoorwaarden en specifieke regels voldoen. Het feit dat Beka deze titel heeft behaald, is voor jou dan ook een extra garantie die vertrouwen in onze producten inboezemt. Een matras van Beka is niet zomaar een matras. Het is een prestige matras die aan strenge controles werd onderworpen en met glans geslaagd is. En voor een correcte prijs heb je een van deze matrassen zo in je slaapkamer.

Om je prestige matras helemaal tot in de puntjes op comfort te richten, kun je bij Beka ook een matrastopper aanschaffen. Deze topper wordt bovenop de matras gelegd en is speciaal ontworpen om niet te schuiven. Opnieuw kun je personaliseren en kies je uit diverse materialen en afwerkingen.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier