Inspiratie

Inspiratie

Meestal breng je zo’n acht uur per dag in je slaapkamer door. De dag loslaten en wegdommelen in een harmonieuze, elegante setting is essentieel voor een goede nachtrust. Met stylingtips en interieuradvies geeft Beka® je inspiratie bij de vleet. Zo maak jij van je slaapkamer de plek waar je elke avond opnieuw volledig tot rust komt. De beste plek ter wereld.

Heeft je voeding invloed op je slaap?

Heeft je voeding invloed op je slaap?

Lees meer
5 tips om beter te slapen

5 tips om beter te slapen

Lees meer
Combien de temps faut-il dormir pour être en forme ?

Hoelang moet je slapen om in vorm te zijn?

Lees meer

#mybekaplace

Met #mybekaplace vind je altijd de juiste inspiratie, zodat ook jij kan vertoeven op de mooiste plek ter wereld.

Ontdek meer inspiratie op

Magazine Mijn bed

Mijn bed

Magazine Mijn bed

Met Mijn bed blijf je op de hoogte van alle trends in de slaapwereld. Het magazine biedt een exclusieve blik achter de Beka®-schermen, geeft handige tips en laat de bekendste slaapexperts aan het woord. Benieuwd hoe je het ideale hoofdkussen kiest? Wil je wegdromen bij de mooiste slaapkamers, of te weten komen met welke bedrituelen je kroost vlot in slaap valt? Lees het magazine online of kom jouw exemplaar halen in een van onze Beka®-verkooppunten.

Gebrevetteerde Hofleverancier van België

Een voorrecht omdat de titel, toegekend door Zijne Majesteit de Koning, een bewijs is van het vertrouwen dat in de leverancier wordt gesteld, alsook van de kwaliteit van de diensten en producten die door hem worden verleend en geleverd.