Traditionele hoofdkussens

Traditionele hoofdkussens

Het ideale hoofdkussen is dat waarop jij het beste slaapt. Een hoofdkussens ondersteunt je hoofd en nek perfect en garandeert een diepe slaap, de hele nacht door. Ontdek ons assortiment traditionele hoofdkussens hieronder.

Waarom is het belangrijk om te investeren in een goed, hoofdkussen?

Een goed hoofdkussen is om heel wat redenen belangrijk. Eerst en vooral ondersteunt het je hoofd, hals en ruggengraat zodat je comfortabel in je bed ligt en heerlijke nachten tegemoet gaat. Een hoofdkussen van slechte kwaliteit kan hoofdpijn, een stijve nek en rugpijn veroorzaken, waardoor ook je slaap aan kwaliteit inboet.

Een hoogwaardig hoofdkussen onderhoudt ook de bloedsomloop terwijl je slaapt. Kortom, dankzij een comfortabel hoofdkussen verbetert je algemene levenskwaliteit. Je slaapt beter en wordt fitter wakker.

Het is belangrijk om een hoofdkussen te kiezen dat bij jouw slaapstijl en lichaamsbouw past. Als je bijvoorbeeld een buikslaper bent, heb je wellicht een dunner hoofdkussen nodig zodat je hoofd en nek niet te hoog getild worden. Slaap je vooral op je rug, dan ben je meer gebaat bij een steviger hoofdkussen dat je hoofd en nek ondersteunt.

Bovendien is het van belang om je hoofdkussen elke twee tot drie jaar te vervangen. Na verloop van tijd verslijt het en verliest het de ondersteunende eigenschappen. Tot slot wordt het aangeraden om hypoallergene hoofdkussens te kiezen als je aan een allergie lijdt of als je een gevoelige huid hebt.

Comfort Pearl

Comfort Pearl

Synthetisch

Lees meer
Comfort Plume

Comfort Plume

Witte eendendons

Lees meer
Ergo Latex

Ergo Latex

Ergonomisch - Latex

Lees meer
Ergo Sensus<sup>®</sup>

Ergo Sensus®

Ergonomisch - Visco-elastisch

Lees meer
Latex

Latex

Latex

Lees meer

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier