Beste pocketvering matras

Beste pocketvering matras

Voor de beste pocketvering matras moet je bij Beka zijn

Pocketvering is een revolutionaire ontwikkeling binnen de wereld van bedden die voor ongeëvenaard slaapcomfort zorgt. Luxe matrassen zijn vaak ontworpen op basis van pocketvering technologie, omdat dit nu eenmaal garant staat voor perfecte ondersteuning van je lichaam, ongeacht je slaaphouding. Pocketvering matrassen hebben een kern gevuld met de eigenlijke veren in zogenaamde pockets (zakjes). De kwaliteit van de ergonomische matras wordt bepaald door de kwaliteit van deze pocketveren. De beste pocketvering matras is een matras die de druk van je lichaam opvangt en over het oppervlak van de matras verdeelt, maar zich ook flexibel aan je bewegingen aanpast wanneer je tijdens je slaap van houding verandert, zonder “ingedrukt” te blijven.

Beka heeft zich op de technologie van pocketvering toegespitst en een heel gamma matrassen ontwikkeld waar deze technologie in diverse modellen geïntegreerd werd. Meer bepaald hebben we twee types pocketveren toegepast om voor jou de beste pocketvering matras te ontwikkelen. De klassieke pocketveren hebben een tonvormig profiel. Ze zijn elk in aparte pockets gehuld, die ervoor zorgen dat de veren niet in elkaar haken en dus los van elkaar voor de vering kunnen instaan. Op die manier ontstaat een correcte ondersteuning van het lichaam. Op basis van het aantal windingen en de dikte van het staal gebruikt om de veer te maken, heeft de veer meer of minder veerkracht. Dit principe wordt toegepast om in onze matrassen ergonomische zones te creëren, die voor extra ligcomfort zorgen. Een ander type pocketveren die wij in onze matrassen integereren, zijn Temporis pocketveren. In tegenstelling tot het klassieke model, hebben zij een zandlopervorm. De veren zijn thermisch gehard, waardoor ze vormvastheid krijgen en duurzaam worden. Door de unieke veerkracht van dit type pocketveren, krijg je de beste pocketvering matras die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Dit garandeert niet alleen een correcte ondersteuning van je lichaam, maar ook een zacht contact dat aangenaam aanvoelt.

Een bijkomende troef van een poketvering matras is de uitstekende ventilatie van deze matrassen, iets wat zowel door klassieke pocketveren als door Temporis pocketveren gegarandeerd wordt. Ventilatie is belangrijk om warmte en vocht af te voeren, die tijdens je slaap onvermijdelijk ontstaan. Wie het ’s nachts vaak te warm heeft, kiest dan ook beter voor deze optie: de beste pocketvering matras is in staat om je lichaamstemperatuur tijdens je slaap onder controle te houden. Door warmte en vocht via ventilatie af te voeren, wordt je matras geen voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. En dat is dan weer een aardige opsteker voor je gezondheid.

beste pocketvering matras

De beste pocketvering matras is ook voor jou weggelegd

’s Morgens fris en monter opstaan hangt in grote mate af van hoe je jouw nacht hebt doorgebracht. Met een pocketvering matras van Beka heb je alvast een voetje voor. Reken maar dat je ook in het weekend met een knipoogje naar jezelf niet zal kunnen weerstaan om nog even te blijven liggen nasoezen wanneer je na een verkwikkende nachtrust wakker wordt.

In het aanbod matrassen van Beka heb je keuze uit tal van uitvoeringen. Raadpleeg de online Beka-brochure voor een overzicht van de mogelijkheden. In één oogopslag zie je er welk type pocketveren er werden toegepast, maar ook wat de samenstelling is van het materiaal van de comfortlaag en de hoes, belangrijk als je voor bepaalde stoffen gevoelig bent of aan allergieën lijdt. Verder vind je een overzichtelijke kolom met de totale dikte van elk model matras. Zo wordt de beste pocketvering matras kiezen, aangepast aan jouw specifieke behoeften, een kwestie van enkele minuten.

Wat de afmetingen van je nieuwe matras betreft, kun je letterlijk alle kanten op. In ons aanbod vind je een pocketvering matras 90x200, een pocketvering matras 140x200, een pocketvering matras 160x200 en zelfs een pocketvering matras 180x200. Welke matras kopen hoeft dan ook geen problemen op te leveren, want naast deze maten hebben we nog tal van andere mogelijkheden (de modellen Allure en Nuage zijn bijvoorbeeld 190 cm lang). Aarzel niet om met een van onze verkooppunten contact op te nemen als je hierover meer duidelijkheid wenst.

De beste pocketvering matras is voor iedereen anders, omdat we gewoon allemaal anders zijn. Moeder natuur heeft ons groot en klein, corpulent en slank, energiek of bedaard geschapen. Deze eigenschappen spelen een rol voor ons slaappatroon, en beïnvloeden wat voor ons de beste pocketvering matras is.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier